Analize si interviuri


Turneul cu incepere luni 25 februarie care are loc la Dubai este unul din cele mai atractive turnee ale anului pentru multi jucatori. Turneul se desfasoara sub patronajul seicului Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, care este de asemenea si prim ministrul Emiratelor Arabe Unite. Acest turneu face parte din categoria ATP 500, iar din 2003 si pana acum a fost votat de catre jucatori de 11 ori cel mai bun turneu din aceasta categorie. Cu siguranta va o editie plina de actiune, pasionatii de pariuri sportive fiind pregatiti, de asemenea.

Citeste mai mult →
Fair-play-ul față de sine - o veșnică noutate pentru români!

Fair-play-ul față de sine - o veșnică noutate pentru români!

08.02.2016 20:43 de Razvan Gabriel, 0 comentarii

Realitatea este una singură și vizibilă din satelit: echipa de tenis feminin a României a pierdut meciul cu echipa similară a Republicii Cehe! Nu un meci oarecare ci unul vizând calificarea în semifinalele prestigioasei Cupe a Federației și, de ce nu, repetarea istoricei performantei de acum patruzeci de ani a echipei Năstase - Țiriac și, să nu uităm, Ștefan Georgescu din postura de căpitan nejucător.

Citeste mai mult →

Despre Prince

Despre Prince

11.09.2014 07:10 de Razvan Gabriel, 0 comentarii

In urma cu 44 de ani, intr-un garaj din oraselul Princeton New Jersey, Bob McClure creaza primul tun de mingi de tenis, dintr-un motor de aspirator, denumit The Little Prince.

Citeste mai mult →


Australian Open 2013 - pe scurt

Australian Open 2013 - pe scurt

01.02.2013 16:50 de Razvan Gabriel, 0 comentarii

Doua finale oarecum asteptate, 14 zile pline de actiune si multe aplauze. Cam asa a aratat Openul Australiei anul acesta. Mai multe cifre si detalii, in articolul pe larg. De asemenea, puteti urmari o galerie foto realizata in exclusivitate pentru OpenTenis.ro de catre trimisul nostrum special la Australian Open, Neal Trousdale.

Citeste mai mult →


De ce NU ne place tenisul

De ce NU ne place tenisul

05.02.2012 19:16 de Razvan Gabriel, 0 comentarii

Buna ziua, domnule Chiriac (Ziarul de Vrancea) Marturisesc ca articolul dumneavoastra cu titlul TENISUL VRANCEAN SE ZBATE SA NU MOARA m-a "pus pe jar" cum se spune, mai ales titlul. Mi-au placut si comentariile doamnei Constantin. Nu mi-au placut cele ale domnului Razvan, pentru tonul lor arogant si ironic.

Citeste mai mult →


2011, anul pink al Irinei Begu

2011, anul pink al Irinei Begu

11.12.2011 16:35 de Ghidirmic Florin, 0 comentarii

Anul ce sta sa se incheie a fost pentru Irina-Camelia Begu unul absolut magic, ea reusind performante de exceptie la doar 20 de ani, venita in elita de departe, de la locuri care se scriau de la 200 in sus.

Citeste mai mult →


La Multi Ani, Edina!

La Multi Ani, Edina!

10.12.2011 17:00 de Ghidirmic Florin, 0 comentarii

Candva, acum peste 20 de ani, intr-o zi de vara, o fetita, abia intrata la scoala, avea meci pe ternurile de la Electrica, in cadrul unui concurs pentru copii. Parintii sai erau pe margine si se framantau, mai ales tatal, care-i dadeau sfaturi, fiindca adversara care era cu cativa ani mai mare, urma sa castige.

Citeste mai mult →


Monica Niculescu, dupa un an excelent

Monica Niculescu, dupa un an excelent

09.12.2011 20:37 de Ghidirmic Florin, 0 comentarii

Nu cred ca cineva ar putea caracteriza altfel anul 2011 pentru Monica noastra, care incheie perioada competitionala pe locul 30! Un loc binemeritat, obtinut cu multa truda, care are imensul avantaj ca o desemneaza cap de serie la Australian Open, primul turneu major din anul care vine.

Citeste mai mult →Scurt dialog cu Raluca Olaru

Scurt dialog cu Raluca Olaru

18.07.2011 18:48 de Ghidirmic Florin, 0 comentarii

Am abordat-o politicos pe tenismena Raluca Olaru, cu intentia de a prezenta cititorilor cateva aspecte (speram eu inedite) din viata sportivei, si de ce nu, ale persoanei cu atata notorietate, dar care nu-si face publicitate agresiva, consider eu, pentru ca este foarte bine educata!

Citeste mai mult →


Alexandra Cadantu, analiza la cald

Alexandra Cadantu, analiza la cald

18.07.2011 18:38 de Ghidirmic Florin, 1 comentarii

Stie o lume intreaga ca atunci cand castigi, dupa meci ai chef de vorba, chiar esti vesel si bun de glume. Alexandra Cadantu, care a chinuit o asistenta intreaga, pe antrenorul ei, familia si toti oficialii, avand un meci in mana, pe care l-a facut greu si apoi chiar aproape pierdut, a fost dispusa sa raspunda la intrebari, foarte fericita de victorie.

Citeste mai mult →Atac la presedinte

Atac la presedinte

05.03.2011 18:44 de Ghidirmic Florin, 0 comentarii

Este la moda in Romania sa fie atacati conducatori, presedinti, directori si orice titulatura ar avea, pentru ca ei sunt considerati la originea tuturor relelor din tara. La fotbal, orice scandal si rezultate proaste ale nationalelor coduc la solicitarea capetelor lui Sandu si Dragomir, iar in politica de la deputati si ministri si pana la capul statului, toti ar trebui sa-si dea demisia, fiindca situatia ar cere-o!

Citeste mai mult →


Nici dupa 30 de ani

Nici dupa 30 de ani

05.03.2011 18:34 de Ghidirmic Florin, 0 comentarii

Au trecut 30 de ani de la ultima intalnire de Davis Cup de la Timisoara, dintre Romania si Argentina si iata ca la revansa, ai nostri sunt din nou intrecuti, de data aceasta, se pare, mai clar!

Citeste mai mult →