Atac la presedinte

Este la moda in Romania sa fie atacati conducatori, presedinti, directori si orice titulatura ar avea, pentru ca ei sunt considerati la originea tuturor relelor din tara. La fotbal, orice scandal si rezultate proaste ale nationalelor coduc la solicitarea capetelor lui Sandu si Dragomir, iar in politica de la deputati si ministri si pana la capul statului, toti ar trebui sa-si dea demisia, fiindca situatia ar cere-o!

05.03.2011 20:44, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Atac la presedinte

La tenis, la Federatia romana de specilaitate, avem o presedinta, care cu greu s-a inscaunat dar in timp, prestanta ei s-a erodat, iar rezultatele echipelor de seniori o cer afara! Asta ar fi si suficient, daca nu ar mai exista si alte motive...


Este cat se poate de urat sa dai intr-o femeie, mai ales cand nu o apara nimeni, dar se pare ca ea face ce face si se expune, adica cere... critici!


Dupa unele pareri, ea conduce discretionar, si face si declaratii care in loc sa o disculpe mai mult o acuza! A declarat ca fetele de la Fed Cup nu s-au plimbat in Israel, ci chiar au jucat, dar au jucat atat de prost incat mai bine nu se duceau! A mai zis ca meciul cu Argentina este sub bune auspicii fiindca la adversari nu joaca del Potro, ca si cand ne cresc sansele, fara sa inteleaga ca Argentina poate alinia oricand 4 echipe superioare noua si ne mai bate si cu a cincea!


Se pare ca nu am incotro si trebuie sa dau apa la moara celor care sustin ca acum, chestiunea cu statutul Federatiei, pune capac la toate si o discrediteaza definitiv! Unii o fac tupeista, altii dictatoriala, si ca ea este play-maker, ea centreaza si ea marcheaza in Federatie. I-a inlaturat pe toti ceilalti colaboratori, care nu erau de parerea ei si stiau o singura lovitura, stopul, pe cand ea stie si lobul dar mai ales loviturile... de sus!


Dar ne intrebam, cum de a ajuns in varf?


Pai, au ajutat-o toti cei care doreau schimbarea, fiindca Nastase si Tiriac, care conduceau direct si indirect Federatia, nu s-au prea omorat cu firea si erau deja obositi, uzati si preocupati de atatea altele... Se dorea indepartarea complacerii in mediocritate si ea, pe un cal alb, le-a parut neprihanita!


Numai ca in orice alb exista si urme de culori mai... sumbre!


Florin GhidirmicGalerie Foto


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!