Doua tinere, doua prietene, dar atat de diferite

Caroline, lidera mondiala si Sorana noastra, doua tinere tenismane, doua prietene, au destine sportive atat de diferite. Prima este... prima, si se bate cu indarjire dar si cu arme suficiente, iar romanca noastra , sta sa iasa din prima suta de jucatoare!

26.02.2011 10:33, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Doua tinere, doua prietene, dar atat de diferite

Si ce-i cu asta ar spune carcotasii? Ce, oare nu stiti ca Sorana se antreneaza cate 3-4 ore pe zi, uneori mai mult? Din pacate, folosul se vede in... clasament.

 

De ce incita acest subiect, comparativ? Pentru ca acum 1 an si jumatate, la Roland Garros, Sorana o invingea pe Wozniaki, dar intre timp directiile lor de evolutie, au fost si sunt diametral opuse. Ei si ce? Nu toti pot fi in top!

 

Recent, un mare gazetar, care se pricepe la tenis, pe care il si practica cu mare pasiune si seriozitate, declara ca Wozniaki nu va fi niciodata o lidera credibila si parca a uzurpat... tronul. Sicer sa fiu, parca eram de parerea lui, dar am mai lasat timpul sa treaca, pentru a avea si argumente, daca il voi contrazice pe guru.

 

Recent, ambele fete au dat interviuri, care le-au dezvaluit adevarata fata! Caroline, este mereu pusa pe glume ( nu uita episodul cu cangurul), este populara (vezi tricoul lui Liverpool imbracat la incalzire si nu numai) si mereu pusa pe ras. Este clar ca frizeaza cu naivitatea, este inca destul de copilaroasa si nu se pretinde un lider. Lupta din greu sa ramana acolo sus, cu tenisul de care este capabila si cu personalitatea ei necoapta.

 

In schimb, Sorana noastra, care nu scapa nici un prilej sa epateze cu frumusetea ( nimic rau pentru o tanara de 20 de ani), e preocupata de sedinte foto, de modeling, atrage atentia ziaristilor nu prin joc, ci prin aspect. Ea nu poate reveni unde a fost, decat daca lasa orice alte preocupari extrasportive si mai lasa si din Las Vegasul (care este a doua sa casa?), care are legatura cu tenisul doar prin familia Agassi.

 

Sorana se doreste mai matura, citita, culta, dar e mai slaba ca sportiva, ceeace din nou nu este de condamnat, pe cand cealalta, copilaroasa, uneori chiar naiva, bate tot ce prinde.

 

E o chestiune de optiune, incotro ne indreptam, in sport, in viata...

 

Daca nu am iubi fetele noastre, nu ne-ar durea daca fac casa buna cu mediocritatea!

 

 

Florin Ghidirmic

 

 

Galerie Foto


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!