Despre Prince

In urma cu 44 de ani, intr-un garaj din oraselul Princeton New Jersey, Bob McClure creaza primul tun de mingi de tenis, dintr-un motor de aspirator, denumit The Little Prince.

11.09.2014 10:10, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Despre Prince

1970 a fost anul in care Prince Sport Inc. a laut nastere, iar sirul lung de inovatii patentate de aceasta mica firma au schimbat inevitabil dinamica tenisului.

  In anul 2005, Prince introduce un nou design de rama eliminand grommet-urile pentru a genera mai multa putere in lovitura fara sa diminueze stabiltiatea rachetei. Tehnologia O era evidentiata prin gaurile mari din structura ramei, de forma rotunda. Noua tehnologie ajutau racordajul sa fie mult mai dinamic si sa se miste mult mai usor decat in cazul rachetelor cu gauri standard.

Noua generatie de rachete de tenis Prince imbina doua tehnologii, O3 si Energy Bridge.

EXO3 ofera toate avantajele celor doua tehnologii mai vechi, gaurile de forma dreptunghiulara de la Energy Bridge, dar cu grommet la Exterior, si designul O3 care plaseaza gaurile pentru racordaj direct in structura rachetei pentru o mai buna stabilitate. Tehnologia EXO3 mareste sweetspotul cu 54% si genereaza un efect de catapulta prin acumularea energiei pe care o pierd rachetele in momentul impactului mingii, canalizand 26% din aceasta energie acolo unde este nevoie.

 

Prince a dezvoltat tehnologia DB (double bridge) care permite incastrarea unei baze siliconice in zona mediana a rachetei pentru eliminarea vibratiilor negative generate in urma impactului cu mingea.

Tehnologia ESP (extreme sweetspot) ofera un model de corzi super-deschis care genereaza cu 30% mai mult spin decat rachetele care au un model de corzi standard (16x19 sau 18x20).

 

Racheta de tenis Prince Tour 100  T ESP este o racheta cu o rama ingusta foarte flexibila si se incadreaza la categoria Control&Spin. Suprafata de 100in2 si modelul de corzi super-deschis 16x16 genereaza mai multa putere, datorita sistemului ESP, nivelul de putere este mai mare decat in cazul rachetei Prince Tour 100. Manevrabiltiate foarte buna pentru cele 300g (neracordata) Prince Tour T 100 se adreseaza jucatorilor experimentati cu un joc tehnic dornici de mai mult spin in lovituri.

 

Pentru jucatorii care doresc mai mult control racheta de tenis Prince Tour 98 este alegerea optima. Suprafata de 98in2 si modelul de corzi inchis (16x20) sunt amplificate prin tehnologia EXO3 astfel puterea este mult mai mare decat in cazul rachetelor standard de control cu un sistem de corzi dens, dar fara sa diminueze controlul. Greutatea de 300g (neracordata) si balansul "CapUsor" de 7pct permite jucatorilor intermediari si avansati sa dezvolte lovituri rapide usor de manevrat.

Pentru juniorii care isi doresc performanta si au nevoie de o racheta agresiva care sa dezvolte mult spin in lovituri, Prince Tour Elite 26 ESP este alegerea potrivita.

 

Racheta de tenis Prince Premier 105 ESP are o suprafata de 105in2 si un model de corzi super-deschis 14x16 ESP care genereaza un indice de putere de 1200. Acest nivel de putere incadreaza acest model de racheta in categoria de Power&Comfort. Pentru mai multa putere si un confort mai bun racheta de tenis Prince Premier 115 ofera un indice de putere de 1400 ajutand in cazul durerilor de cot si umar.

TeniSShop.ro a lansat de curand noua colectie de rachete tenis Prince. Pentru mai multe informatii legate de rachetele de tenis Prince si testarea acestora, te asteptam in magazinul din Calea Mosilor, nr. 62-68, Bucuresti.

Galerie Foto


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!