De ce NU ne place tenisul

Buna ziua, domnule Chiriac (Ziarul de Vrancea) Marturisesc ca articolul dumneavoastra cu titlul TENISUL VRANCEAN SE ZBATE SA NU MOARA m-a "pus pe jar" cum se spune, mai ales titlul. Mi-au placut si comentariile doamnei Constantin. Nu mi-au placut cele ale domnului Razvan, pentru tonul lor arogant si ironic.

05.02.2012 21:16, de , 0 comentarii , Galerie Foto

De ce NU ne place tenisul

In completare la ceea ce v-am comunicat atunci, acum va pot spune ca zilele trecute am trimis la FR de Tenis o adresa care contine o sezizare privind neregulile petrecute la concursul incheiat recent in Focsani, precum si la alte doua turnee desfasurate anterior, la Adjud si Bucuresti. La toate cele trei competitii, arbitrii principali (doi din Focsani si unul din Bucuresti) au intocmit tablourile de concurs modificand "din condei", identitatea sportiva a unor jucatori, desi acestia in acte apartineau
altor cluburi, jucatori cu care eu am diferite relatii de colaborare, absolute legitime.
Intrebarea principala pe care cred ca ar trebui sa o puna Comisia de Disciplina a FRT este de ce au procedat in acest fel, arbitrii vizati.

Poate ca de raspunsul la aceasta intrebare depinde si "limpezirea apelor", in tenisul vrancean. Din pacate, proaspatul Presedinte al Comisiei de Disciplina FRT (tot un focsanean!) a fost si el implicat in primul concurs mentionat ca Director de turneu, asa ca treaba este destul de complicata si urata.

Ceea ce v-am prezentat este o fata neplacuta a tenisului, una dintre cele care ne fac sa ne indepartam de acest sport. Pentru echilibru, recomand citirea articolului meu DE CE NE PLACE TENISUL, articol pe care l-am publicat acum un an, pe www.opentenis.ro.

Cu stima!                                     

Dan Lupu     

Galerie Foto


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!