Alexandra Cadantu, analiza la cald

Stie o lume intreaga ca atunci cand castigi, dupa meci ai chef de vorba, chiar esti vesel si bun de glume. Alexandra Cadantu, care a chinuit o asistenta intreaga, pe antrenorul ei, familia si toti oficialii, avand un meci in mana, pe care l-a facut greu si apoi chiar aproape pierdut, a fost dispusa sa raspunda la intrebari, foarte fericita de victorie.

18.07.2011 21:38, de , 1 comentarii

Alexandra Cadantu, analiza la cald


Ce s-a intamplat la 4-3 in al doilea set, cand ai servit din mana?
Lumea nu stie dar am avut probleme cu umarul si in acea clipa am decis ca e mai bine sa sevesc de jos. Nu este elegant dar mai este si element surpriza...

De aceea ai chemat si terapeutul in  setul decisive?
Vedeti, cam asta a fost motivul...

Oricum, ai revenit de la 0-3 si 1-4, poate si pentru ca ai interupt. Cum de ai scapat meciul din mana?
Se pare ca se confirma faptul ca atunci cand sunt in fata, joc mai superficial, dar cand sunt sub presiune, sunt mai atenta, mai concentrata, si se leaga jocul.

Oricum pe antrenor l-ai innebunit, si spunea ca ti se intampla cam des, nici nu vreau sa –ti spun cam cate meciuri a numarat de acest fel...
Cred ca va trebui sa gasim ceva sa nu mi se mai intample.

Ai un clasament foarte apropiat cu al adversarei de astazi, italianca Floris, si victoria de azi te face sa te indepartezi de ea.
Importante sunt meciurile care vin. Ma voi duce la un turneu de 50.000 USD in Cehia si acolo trebuie sa joc bine.

Crezi ca una dintre romance va avea sanse sa castige trofeul?
Toare romancele au sansa, si-mi doresc sa fiu eu aceea, sau macar una din colegele mele.

Dupa Cehia ce urmeaza?
Simplu, sezonul de hard, si vreau sa merg la US Open si sa joc bine.

La final, vreau sa te intreb daca la 30 egal in ultimul ghem, dupa ce ai gresit 2 mingi, ai auzit un indemn din tribuna, care ti-a strigat: "nu-i nimic, aduna-te!"

Da am auzit dar nu stiu cine a strigat.
Eu!

A izbucnit intr-un ras puternic si pe acel fond, i-am smuls promisiunea sa ne fotografiem. Cred ca-i puteam cere orice!!


Florin GhidirmicComentarii

Ardelean Bujor

18.07.2011, 22:34

Alexandra Cadantu,este o jucatoare extraordinara,cu un psihic extraordinar.Eu o cunosc de la 8 ani,am mare incredere in ea,la 13-14 ani,a fost antrnata de fiul meu,prof.tenis,VALENTIN ARDELEAN.Eu pariez si azi pe CADANTU ALEXANDRA,daca se pregateste serios si face ce trebuie,in 2 ani poate intra in primele 20 jucatoare din lume,asta ca sa fiu modest,dar eu cred in sinea mea mai mult.