Victorie imensă a lui Niculescu la Miami

Accesați link-ul pentru o galerie foto exclusivă realizată pentru www.OpenTenis.ro de Neal Trousdale.

23.03.2019 08:45, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Victorie imensă a lui Niculescu la Miami

Jucătoarea română Monica Niculescu (138 WTA, venită din calificări) s-a calificat în runda a treia la Miami Open presented by Itaú (Statele Unite, 9.035.428 de dolari premii totale la feminin şi 9.314.875 la masculin), după ce a învins-o pe spaniola Garbiñe Muguruza Blanco (17 WTA, cs 20) cu 7-6 (0), 4-6, 6-2 într-un meci care a durat două ore şi 55 de minute. Muguruza a început în forţă şi a condus cu 3-0, dar în acel moment s-a întâmplat ceva cu serviciul jucătoarei din Spania, ea pierzând următoarele şase game-uri în care punea mingea în joc. În plus, Monica a câştigat tie-break-ul la zero, ceea ce se traduce prin alte patru puncte câştigate pe serviciul adversarei. În partea a doua a confruntării, Monica a avut 2-0 şi două mingi de break, pe care le-a pierdut, după care şi-a cedat serviciul şi s-a făcut 2-2. La 2-3 a fost rândul ei să salveze trei mingi de break, după care sportiva din Spania şi-a adjudecat trei game-uri la rând, ducând meciul în decisiv.

Ultima parte a confruntării a fost controlată clar de româncă. Aceasta a ratat trei mingi de meci la 5-1 şi încă una în game-ul următor pe propriul serviciu, până să convertească în punct mingea care a trimis-o în turul 3, unde o va întâlni pe daneza Caroline Wozniacki (13 WTA, cs 13). Aceasta a depăşit-o pe belarusa Aliaksandra Sasnovich (36 WTA) cu un dublu 6-4, 6-4 şi o conduce pe Monicala meciurile directe cu 9-0. Mai mult, în aceste confruntări Niculescu a câştigat un singur set, acum doi ani, în primul tur la Madrid, când s-a jucat pe zgură. Partida are loc azi şi începe la ora aproximativă 22.00 a României.

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Monica Niculescu, Miami Open, wta, Garbine Muruguza, Garbiñe Muguruza, Statele Unite ale Americii, Florida


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!