Victorie categorică a Gabrielei Ruse

Românca aflată pe locul 370 mondial, s-a calificat în turul al doilea al turneului ITF de la Chiasso (Elveţia), dotat cu premii de 25.000 de dolari.

27.04.2016 09:55, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Victorie categorică a Gabrielei Ruse

Venită din calificări, Gabriela a avut-o adversară în primul tur pe grecoaica Valentini Grammatikopoulou (342 WTA). Românca a realizat un break la scorul de 1-0 pentru ea, ulterior şi-a pierdut serviciul, dar s-a distanţat la 4-1. Grammatikopoulou şi-a câştigat serviciul, dar a fost ultimul game cucerit de ea în primul set. Şi partea a doua a meciului a fost dominată de Gabriela. Românca s-a văzut condusă cu 2-1, după care a câştigat cinci game-uri la rând, punând capăt meciului într-o oră şi patru minute. În această partidă, Ruse a realizat nu mai puţin de patru break-uri albe (trei în primul set) şi a câştigat o dată pe serviciul ei fără să piardă vreun punct. În turul al doilea, ea o va întâlni învingătoarea meciului Ekaterine Gorgodze (Georgia, 327 WTA) – Fiona Ferro (Franţa, 257 WTA, cs 7). 

La turneul de la Sharm el-Sheikh (Egipt), dotat cu premii de 10.000 de dolari, Jaqueline Adina Cristian (691 WTA) a fost învinsă, în primul tur, de a treia favorită, grecoaica Despina Papamichail (474 WTA) cu 7-6 (5), 7-5. Ambele seturi au fost echilibrate, nicio jucătoare nereuşind să ia un avantaj de două game-uri, cu excepţia finalului de meci. În primul set, Jaqueline a condus cu 3-2, adversara a câştigat două game-uri la rând, dar a realizat imediat un break prin care a egalat scorul. În continuare s-a mers cap la cap, astfel că s-a intrat în tie-break, unde grecoaica a realizat cinci puncte la rând atunci când tabela arăta 2-2. În partea a doua a meciului, românca a condus cu 5-4 şi a servit pentru set, dar şi-a pierdut serviciul, după care adversara a mai câştigat două game-uri, calificându-se în turul al doilea.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: elena ruse, Sharm el-Sheikh, Jaqueline Cristian, Chiasso Open 2016


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!