Veşti bune de la Cincinnati

Accesaţi link-ul pentru o galerie foto exclusivă realizată pentru www.OpenTenis.ro de Neal Trousdale.

13.08.2019 04:13, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Veşti bune de la Cincinnati

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (4 WTA) a susţinut, ieri, o conferinţă de presă la Cincinnati, acolo unde are loc turneul Western & Southern Open (Statele Unite, 9.680.176 premii totale). Ea a declarat că va juca aproape sigur la competiţia organizată pe terenurile din complexul sportiv Lindner Family Tennis Center, deoarece se simte mult mai bine, iar accidentarea nu îi pune în pericol prezenţa la turneul din SUA. „Sunt foarte încrezătoare că voi juca. Nu cred că durerea pe care o am o să mă determine să renunţ la un turneu în totalitate”, a spus Halep pentru Digi Sport. Ea a fost nevoită să abandoneze în meciul cu cehoaica Marie Bouzková, în sferturi la Rogers Cup, din cauza accidentării la tendonul ahilian stâng. „Mă simt destul de ok acum, am făcut tratament câteva zile. Nu am jucat deloc de când am terminat jocul la Toronto. Sunt încrezătoare că o să pot să gestionez această durere”, a spus ea.

Simona a jucat trei finale la Cincinnati, în 2018 pierzând în faţa lui Kiki Bertens. „E special pentru că am atins mereu un nivel de joc foarte bun. Mi se potriveşte suprafaţa, mi se potriveşte atmosfera de la turneu. Sunt încrezătoare şi anul acesta, dar o să fie puţin diferit din cauza accidentării. Însă, o să muncesc şi o să încerc să îmi ating nivelul cel mai bun”, a mai spus Halep.

Întrebată ce a făcut pentru a se recupera, Simona l-a lăudat pe fizioterapeutul său, Marian Gheba. „Prima dată am făcut pauză, nu am alergat, nu am făcut mişcare pe picior, am făcut doar sală. Marian, de la Kinetic, e cu mine şi a avut grijă să mă facă bine cât se poate de repede. Au fost tratamente manual, să spun aşa, cu mâna”, a mai punctat învingătoarea de la Wimbledon.

Locul 4 mondial îi aduce un statut privilegiat, astfel că sportiva noastră va debuta în turul secund, împotriva învingătoarei din meciul Carla Suarez Navarro - Ekaterina Alexandrova. „Amândouă sunt jucătoare solide. Cu Alexandrova nu cred că am mai jucat, nu ştiu ce să spun acum, dar o să o urmăresc un pic şi o să îmi fac o idee. Toate meciurile împotriva Carlei au fost grele. Dar ştiu cum trebuie să o joc, trebuie să muncesc pentru fiecare punct. O să încerc să joc cel mai bun tenis al meu pentru a câştiga”, a mai spus Halep, care a explicat de ce Suarez Navarro este una dintre partenerele de antrenament ideale: „îmi dă ritm, topspinul ajută foarte mult să intri în mână la un turneu”. 

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Simona Halep, Western & Southern Open, Cincinnati, wta, Darren Cahill, Theodor Cercel, Statele Unite ale Americii, Daniel Dobre


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!