Ungur a pierdut, azi au loc ultimele trei meciuri

Accesați link-ul pentru o galerie foto exclusivă realizată pentru www.OpenTenis.ro de Neal Trousdale.

16.09.2018 05:29, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Ungur a pierdut, azi au loc ultimele trei meciuri

Echipele de Cupa Davis ale României şi Poloniei sunt la egalitate, 1-1, după prima zi a întâlnirii din turul al treilea al Grupei a II-a a zonei Europa-Africa a Cupei Davis, în urma meciului pierdut de Adrian Ungur (674 ATP) în faţa lui Hubert Hurkacz (95 ATP) cu 7-6 (3), 7-5.

Prima rachetă a Poloniei s-a impus într-o oră şi 33 de minute, la capătul unui meci în care a realizat un singur break, la 5-5 în setul secund. În prima parte a confruntării nu s-a conse,mnat nicio minge de break până la 5-4 pentru polonez. În acel moment Adrian a urmat la serviciu şi a fost nevoit să salveze trei mingi de set. La 5-6, Ungur a salvat alte două mingi de set, dar serviciul l-a trădat în tie-break, pierzând trei puncte în acest mod. În partea a doua a confruntării, Ungur a avut o minge de break la 3-2, pe care a ratat-o. în game-ul următor, a fost condus cu 40-15, dar a egalat scorul pe tabela de marcaj, însă la 5-5 şi-apierdut serviciul.

Programul de duminică:

De la ora 12.00: Florin Mergea (689 ATP dublu), Horia Tecău (25 ATP dublu) – Lukasz Kubot (5 ATP dublu), Marcin Matkowski (72 ATP dublu)

Marius Copil (81 ATP) – Hubert Hurkacz (95 ATP )

Adrian Ungur (674 ATP) – Kamil Majchrzak (187ATP)

Echipa care va câştiga va promova în Grupa I a Zonei Euro-africane, iar învinsa va continua şi în 2019 în Grupa a II-a.

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Adrian Ungur, Cupa Davis, Cluj-Napoca, România, Polonia, Hubert Hurkacz


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!