Trei românce luptă pentru trofee

17.09.2016 05:51, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Trei românce luptă pentru trofee

Irina Maria Bara (cs 7) va juca în finala turneului de la Hodmezovasarhely (Ungaria, 25.000 de dolari), în timp ce la Sharm el-Sheikh (Egipt, 10.000 de dolari) va fi un duel românesc în ultimul act al probei de dublu.

A şaptea favorită a competiţiei de la Hodmezovasarhely, aflată pe locul 322 mondial, are, la prima vedere, o misiune destul de uşoară în faţa Dejanei Radanovic (Serbia), jucătoare aflată 200 de poziţii mai jos în ierarhia WTA. În timp ce românca a urcat, în cele 8 luni ale acestui an, 15 locuri, adversara ei se află într-o continuă cădere. Pentru Irina, ar fi al şaptelea titlu la simplu şi al doilea în acest an, în timp ce Dejana se află în faţa primului succes. Meciul este programat pentru ora 16.00 a României, pe terenul central.

La Sharm el-Sheikh, Elena Teodora Cadar şi Ana Bianca Mihăilă vor disputa două meciuri. Mai întâi, româncele vor juca partidele din semifinale şi, în cazul unor victorii, vor lupta mâine pentru trofeu. Elena (cs 5) o are adversară pe Zeel Desai (India, venită din calificări), în timp ce Ana (cs 3) o va înfrunta pe principala favorită, Riya Bhatia (India). Ambele partide încep la ora 19.00 a României. Două ceasuri mai târziu, româncele vor fi adversare în finala de dublu. Elena o are parteneră pe belgianca Britt Geukens, în timp ce Ana va juca alături de Shweta Chandra Rana (India).

La Biarritz (Franţa, 100.000 de dolari), Sorana Cîrstea (cs 2) se află la doi paşi de al zecelea trofeu ITF la simplu. Primul îl va face azi, în semifinala pe care o va juca, aproximativ de la ora 16.00 a României, pe terenul central, împotriva slovacei Rebecca Sramkova (cs 8). În cazul unei victorii, ea o va întâlni, mâine, în ultimul act, pe învingătoarea meciului Martina Trevisan (Italia, venită din calificări) – Chloe Paquet (Franţa, wild card).

Tot azi, vor mai fi împlicaţi români în meciuri din turnee ITF, dar numai în calificări, după cum urmează: Saint-Malo (Franţa, 50.000 de dolari): turul 1, aproximativ de la ora 15.00, pe terenul central, JAQUELINE ADINA CRISTIAN (cs 4) – Marine Partaud; Shymkent (Kazahstan, 10.000 de dolari): turul 1, nu înainte de ora 13.30 a României, pe terenul 7, LAURA BARBU – Olesya Nesterovich (Rusia); Dunakeszi (Ungaria, 10.000 de dolari): turul 1, de la ora 10.00 a României, DRAGOŞ TORGE – Boris Fassbender (Franţa, cs 13) şi CRISTIAN ŞTEFAN MOLDOVAN – David Lucas Ambrozic (Slovenia); Sokobanja (Serbia, 10.000 de dolari): turul 1, pe terenul 1, de la ora 10.00 a României, PATRICK GRIGORIU – Bogdan Bajic (Serbia) şi pe terenul 4, de la ora aproximativă 11.30 a României, IULIAN MIHAI CRIŞAN ZARA – MIHĂIŢĂ DANIEL DAMIAN; Irvine (Statele Unite, 10.000 de dolari): turul 1, pe terenul 2, de la ora aproximativă 23.00 a României, ALEXANDRU GÂSCĂ-SILAV – Ryoto Tachi (Japonia).

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Sorana Cirstea, Irina Bara, Sharm el-Sheikh, Jaqueline Cristian, Elena Cadar, Hodmezovasarhely, Ana Bianca Mihăilă, Biarritz


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!