Toate româncele au părăsit tabloul de dublu la Cincinnati

Irina-Camelia Begu, Monica Niculescu şi Raluca-Ioana Olaru au fost învinse în meciurile pe care le-au jucat marţi la dublu la Western & Southern Open (Cincinnati, Ohio, Statele Unite, 2.874.299 de dolari premii la feminin şi 6.335.970 la masculin).

15.08.2018 08:36, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Toate româncele au părăsit tabloul de dublu la Cincinnati

Begu şi Niculescu au făcut pereche, fiind desemnate faoritele cu numărul 8, şi le-au avut adversare pe Kaitlyn Christian şi Sabrina Santamaria, ambele din Statele Unuite. Acestea le-au înlocuit pe Ashleigh Barty (Australia) şi CoCo Vandeweghe (Statele Unite), care s-au retras din cauza unor probleme medicale ale australiencei. Christian şi Santamaria s-au impus cu un dublu 7-5, la capătul unui meci care a durat 95 de minute. Româncele şi-au pierdut serviciul în prima manşă la 0-1, dar au întors rezultatul şi la 5-4 au servit pentru set. Ele nu doar că n-au fructificat acest avantaj, dar la 5-5 au ratat şansa de a reveni în avantaj, pentru ca în game-ul urmptor adversarele să realizeze break. În partea a doua a meciului s-a mers cap la cap până aproape de final, cu menţiunea că la 1-1 s-au consemnat două break-uri, iar la 3-4 româncele au salvat patru mingi de break. Begu şi Niculescu au servit la 5-6 pentru a duce setul în tie-break, dar adversarele au convertit în punct mingea de break procurată la 40-15 şi astfel s-a încheiat aventura romîncelor la Cincinnati.

La rândul ei, Olaru şi rusoaica Vera Zvonareva au fost învinsă de principalele favorite, cehoaicele Barbora Krejčíková şi Kateřina Siniaková, cu 4-6, 6-4, 10-7. A fost un meci cu două răsturnări spectaculoase de rezultat şi cu multă tensiune în super tie-break. În prima parte a confurntării, favoritele s-au distanţat la 4-1, dar a urmat o serie de şapte game-uri la rând ale prechii Olaru, Zvonareva, ele adjudecându-şi manşa şi luând un mic avans în partea a doua a confruntării. A fost rândul cehoaicelor să “iasă în evidenţă” cu şase game-uri la rând. În ultima parte a meciului, Raluca-Ioana şi Vera au condus cu 3-1 şi 6-5, dar din acel moment au mai câştigat un singur punct dintre cele şase jucate. 

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Irina Begu, Monica Niculescu, Raluca Olaru, Western & Southern Open, Cincinnati, wta, Statele Unite ale Americii


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!