Ţig a câştigat duelul româncelor la Karlsruhe

Jucătoarea română Patricia Maria Ţig (223 WTA) s-a calificat în sferturile de finală la turneul Liqui Moly Open Karlsruhe (Germania, dotat cu premii totale de 125.000 de dolari).

01.08.2019 01:08, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Ţig a câştigat duelul româncelor la Karlsruhe

Ea a avut adversară în turul 2 altă româncă Elena Gabriela Ruse (179 WTA), de care a dispus cu un dublu 7-5, într-o oră şi 43 de minute. Primele două game-uri din meci au fost break-uri, după care Ţig şi-a pierdut serviciul la 3-3, iar Ruse s-a distanţat la 5-3, după un game alb. A urmat, însă, o serie de patru game-uri la rând a finalistei de la BRD Bucharest Open, care a pus capăt setului la a dpoua ocazie avută. În setul secund, Ruse a realizat break la 2-2, dar şi-a cedat serviciul la 4-3 şi a servit pentru a duce setul în tie-break. Elena Gabriela a avut 40-30, dar trei puncte la rând ale Patriciei Maria au dus-o pe aceasta în faza următoare. Următoarea adversară a lui Ţig este Ekaterina Gorgodze (Georgia, 194 WTA), care a dispus cu acelaşi scor, 7-5, 7-5, de Bibiane Schoofs (Olanda, 156 WTA).

La acelaşi turneu mai sunt pe tabloul de simplu alte două românce, ambele urmând să joace azi pe Terenul central, în turul 2. În primul meci al zilei, de la ora 12.00 a României, Irina Camelia Begu (92 WTA) o are adversară pe croata Tereza Mrdeža (204 WTA). La finalul partidei, vor intra pe teren Laura Ioana Paar, fostă Andrei (253 WTA, venită din calificări), şi belgianca Alison van Uytvanck (65 WTA, cs 2). Paar a eliminat-o în prima rundă pe Jaqueline Adina Cristian (201 WTA) cu un dublu 6-4, iar dacă învinge o va avea adversară în sferturi pe Begu.

Foto: Dumitru Constantin

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Irina Begu, elena ruse, Patricia Maria Tig, wta, Gabriela Ruse, Laura-Ioana Andrei, Germania, Karlsruhe


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!