Tecău şi Rojer sunt în sferturi la Wimbledon

Perechea formată din românul Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat în sferturile de finală ale probei masculine de dublu la Wimbledon Championships (Londra, Marea Britanie, 38.000.000 lire sterline premii totale), care se desfăşoară pe terenurile din All England Lawn Tennis and Croquet Club.

09.07.2019 07:00, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Tecău şi Rojer sunt în sferturi la Wimbledon

Cei doi, desemnaţi a cincea pereche favorită la câştigarea trofeului, au beneficiat de anamdonul argentinienilor Maximo Gonzalez şi Horacio Zaballos când îi conduceau cu 7-6 (1), 3-6, 7-5, 4-3. În primul set nu s-a consemnat niciun break, dar ambele perechi au avut câte trei şanse de a câştiga pe serviciul adversarilor. În tie-break, Horia şi Jean Julien au câştigat cinci puncte la rând din momentul în care tabela a arătat 2-1. În partea a doua, românul şi olandezul şi-au cedat serviciul la 0o-1, după care nu s-a consemnat nicio minge de break. Setul trei a fost „liniştit” până la 6-5 pentru Tecău şi Rojer, care au realizat break, iar în următorul au salvat două mingi de break la 3-3, după care argentinienii au abandonat.

Românul şi olandezul îi vor întâlni în continuare pe columbienii Juan Sebastian Cabal şi Robert Farah (cs 2), care au trecut cu 7-6 (5), 7-6 (5), 7-5 de Roman Jebavý şi Philipp Oswald (Cehia, Austria). Meciul are loc azi, de la ora aproximativă 16.00 a României. (Foto: Neal Trousdale pentru www.OpenTenis.ro)

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Horia Tecau, wimbledon, grand slam, ATP, Jean-Julien Rojer, Marea Britanie, All England Lawn Tennis and Croquet Club


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!