Tecău şi Rojer sunt în semifinale la Rotterdam

Perechea alcătuită din jucătorul român Horia Tecău şi cel olandez Jean-Julien Rojer s-a calificat în semifinale la ABN AMRO World Tennis Tournament (Olanda, Rotterdam, 1.862.925 de euro premii totale), care se desfăşoară la arena Ahoy Rotterdam.

15.02.2018 04:05, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Tecău şi Rojer sunt în semifinale la Rotterdam

Tecău şi Rojer, desemnaţi a patra pereche favorită la câştigarea competiţiei, i-au învins cu 6-1, 6-2 pe olandezii Robin Haase şi Matwe Middlekoop, beneficiari ai unui wild card. Meciul a durat 49 de minute, iar singurul moment în care Robin şi Matwe au pus probleme s-a consumat în chiar primul game, când olandezii au avut trei mingi de break, dar le-au ratat pe toate. De la 1-1, Horia şi Jean-Julien şi-au adjudecat nu mai puţin de şapte game-uri la rând. S-a făcut, astfel, 6-1 şi 2-0 pentru favoriţi, care au mai realizat un break în setul secund, la 4-2, deşi adversarii au avut 40-15. 

Românul şi partenerul său, campioni la Rotterdam în 2015 şi finalişti în 2014, îi vor înfrunta în penultimul act pe învingătorii partidei Damir Džumhur, Filip Krajinović (Bosnia Herţegovina, Serbia) - Oliver Marach, Mate Pavić (Austria, Croaţia; cs 2), care va avea loc, cel mai probabil, vineri.

Foto: atpworldtour.com plus paginile de twitter şi facebook ale competiţiei

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Horia Tecau, ATP, Rotterdam, Jean-Julien Rojer


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!