Tecău şi Rojer sunt campioni la Madrid

Jucătorul român de tenis Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer au câştigat turneul de dublu de la Madrid, după ce au trecut în ultimul act de Diego Schwartzman şi Dominic Thiem cu 6-2, 6-3.

13.05.2019 11:45, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Tecău şi Rojer sunt campioni la Madrid

Perechea româno-olandeză şi-a adjudecat primul set după doar jumătate de oră, Schwartzman şi Thiem câştigând doar două game-uri. În actul secund, lucrurile au avut o desfăşurare similară. Tecău şi Rojer au condus şi cu 4-1, au salvat mai multe mingi de break ale adversarilor, şi s-au impus cu 6-3, la capătul unui joc care a durat puţin peste o oră. Tecău şi Rojer îşi trec astfel în cont cea mai bună performanţă în sezon, printr-o câştigarea unui turneu Masters 1000. Cei doi mai au o semifinală şi o finală jucate în turnee de 500 de puncte.

În drumul spre titlul de la Madrid, Tecău şi Rojer au trecut de fraţii Bryan, Bob şi Mike, d Edmund şi Skupski, în sferturi au beneficiat de abandonul lui Demoliner şi Medvedev, în timp ce în semifinală au trecut de Koolhof şi Tsitsipas. Astfel, Horia Tecău ajunge la titlul cu numărul 36 obţinut la dublu şi la al 18-lea obţinut alături de Jean-Julien Rojer. Printre cele mai importante performanţe ale celor doi se numără câştigarea turneelor de Grand Slam de la Wimbledon, în 2015, şi de la US Open, în 2017.

„Este minunat să ridic trofeul după atâtea provocări grele! Mulţumesc Jules Rojer pentru această mare victorie. A fost extraordinar să joc în faţa legendelor noastre, Mr Ţiriac şi Mr Năstase. Mulţumesc tuturor pentru sprijin! Gracias Madrid!”, a scris Tecău pe Facebook.

Foto: pagina de facebook a românului

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Horia Tecau, ATP, Madrid, Jean-Julien Rojer, Mutua Open Madrid, Spania


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!