Tecău şi Rojer au ajuns în semifinale la Dubai

Perechea alcătuită din jucătorul român Horia Tecău şi cel olandez Jean-Julien Rojer a acces în penultimul act la Dubai Duty Free Tennis Championships (Emiratele Arabe Unite, 2.736.845 dolari premii totale).

28.02.2019 02:10, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Tecău şi Rojer au ajuns în semifinale la Dubai

Cei doi au trecut, la super tie-break, de Nikoloz Basilashvili şi Matthew Ebden (Georgia, Australia), care în primul tur furnizaseră surpriza, prin eliminarea lui Raven Klaasen şi Michael Venus (Africa de Sud, Noua Zeelandă), a doua pereche favorită la câştigarea trofeului. Primele două seturi au fost eclibrate, singurul momente în care una dintre echipe a avut avantaj de două game-uri consemnându-se în debutul partidei, când Basilashvili şi Ebden au avut 2-0. Tecău şi Rojer şi-au recuperat break-ul la 2-3, dar la 5-5 şi-au cedat din nou serviciul, după care adversarii au convertit în punct  treia minge de set. În partea a doua a confruntării s-a mers cap la cap până la 6-6, cu menţiunea că Horia şi Jean-Julien au ratat o minge de break la 2-1 şi au salvat două în game-ul următor. Tie-break-ul a fost controlat de perechea româno-olandeză, care s-a distanţat la 4-1, iar la 6-3 a convertit în punct prima minge de meci, pe serviciul adversarilor. În super tie-break, Tecău şi Rojer au făcut legea, conducând cu 4-0 şi 5-1, iar la 9-2 au fructificat a doua minge de meci. 

Următorii adversari sunt Rajeev Ram şi Joe Salisbury (Statele Unite, Marea Britanie; cs 4), care i-au eliminat cu 6-1, 6-3 pe Leander Paes şi Benoit Paire (India, Franţa). Va fi al doilea duel direct, după ce pe 16 februarie, românul şi olandezul s-au impus în semifinale la Rotterdam (Olanda, 2.098.480 de euro premii totale) cu 3-6, 6-2, 10-7. 

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Horia Tecau, ATP, Dubai, Jean-Julien Rojer, Emiratele Arabe Unite, Dubai Duty Free Tennis Championships


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!