Tatomir a intrat pe tabloul principal

Luca George Tatomir 917 ATP, cs 5) a câştigat meciul din ultimul tur al calificărilor turneului futures de la Madrid, astfel că va juca pe tabloul principal.

28.03.2016 11:22, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Tatomir a intrat pe tabloul principal

Românul a trecut de trei adversari. Primul a fost spaniolul Jorge Serrano, de care a dispus cu 6-2, 6-0. În turul al doilea a eliminat alt spaniol, Alex Valeriano, cu 6-4, 6-4, pentru ca în finală să treacă de brazilianul Pedro gabriel Rogrigues cu 6-1, 6-0. La acelaşi turneu, Patrick Grigoriu a fost învins în primul tur al calificărilor de bolivianul Luis Diego Chavez Villapando (cs 12) cu 7-5, 7-5. Tatomir şi Grigoriu au fost desemnaţi a treia pereche favorită pe tabloul principal de dublu, iar în primul tur îi vor întâlni pe spaniolii Pedro Martinez Portero şi Miguel Semmler.

La turneul futures din Antalya, Oana Irimescu a fost învinsă în primul tur al calificărilor de turcoaica Inci Ogut (cs 13) cu 6-4, 6-1, iar Daiana Negreanu va juca pe tabloul principal. În fine, la un alt turneu futures, de la Hammamet, Diana Maria Mihail a fost eliminată în primul tur al calificărilor de poloneza Patrycia Polanska (cs 8) cu 6-1, 6-0. Pe tablouil principal figurează două românce, Elena Gabriela Ruse (421 WTA, cs 2) şi Irina Fetecau (619 WTA).

Foto: FR de Tenis

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: elena ruse, Daiana Negreanu, Antalya, Hammamet, Diana Maria Mihail, Irina Fetecău, Madrid, Luca George Tatomir, Patrick Grigoriu, Oana Irimescu


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!