Spre o semifinală românească la Sharm el-Sheikh

Elena Teodora Cadar (cs 7) şi Ana Bianca Mihăilă (cs 6) vor juca, azi, în sferturile de finală ale turneului ITF de la Sharm el-Sheikh.

04.11.2016 05:29, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Spre o semifinală românească la Sharm el-Sheikh

Cadar (foto) a eliminat-o, în optimi, pe Claudia Franze (Italia) cu un dublu 6-2. A fost un meci dominat autoritar de româncă, aceasta fiind condusă o singură dată pe tabela de marcaj, cu 2-1 în setul secund. În schimb, Mihăilă a avut nevoie de set decisiv pentru a trece de unguroaica Bianka Bekefi. Aceasta a câştigat primul set cu 6-4 şi a condus cu 4-3 în partea a doua a meciului, având şansa de a duce scorul la 5-3 pe propriul serviciu. Însă Ana a avut o serie de trei gameuri la rând, prin care a egalat situaţia la seturi. Primele patru game-uri din ultima parte a meciului au fost numai break-uri, după care Mihăilă şi le-a trecut în cont pe ultimele patru, câştigând partida.

La Heraklion (Grecia, 10.000 de dolari), Ioana Diana Pietroiu va juca, de la ora 11.30 a României, pentru un loc în semifinale împotriva japonezei Satsuki Takamura. La Casablanca (Maroc, 10.000 de dolari), Daiana Negreanu (cs 4) şi Oana Georgeta Simion (cs 3) se pot întâlni în finală dacă trec, azi, de la ora 12.00 a României, de Fatma AL Nabhani (Oman, cs 2) şi Georgina Garcia Perez (Spania, cs 1). Tot azi, de la ora aproximativă 14.30 a României, cele două, care sunt principalele favorite, vor juca finala la dublu, împotriva lui Perez şi a bulgăroaicei Julia Stamatova (cs 3).

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Daiana Negreanu, Sharm el-Sheikh, Elena Cadar, Oana Georgeta Simion, Ana Bianca Mihăilă, Ioana Diana Pietroiu


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!