Sezon încheiat pentru Florin Mergea

Accesați link-ul pentru o galerie foto exclusivă realizată pentru www.OpenTenis.ro de Neal Trousdale la meciul Florin Mergea, Horia Tecău – Lukasz Kubot, Marcin Matkowski 7-5, 4-6, 6-3.

17.09.2018 22:48, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Sezon încheiat pentru Florin Mergea

Jucătorul român Florin Mergea (683 ATP la dublu) a luat decizia să nu mai evolueze în acest an, pentru a se dedica mai mult soţiei, Daiana, care este însărcinată. Anunţul a fost făcut chiar de el pe pagina de facebook. El speră ca tot ceea ce s-a întâmplat în week-end-ul trecut la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca să fie de folos tinerilor, chiar dacă, la general, echipa României a pierdut. Florin a mulţumit public soţiei, Daiana, colegului de echipă, Horia Tecău, celorlalţi componenţi ai lotului, federaţiei, lui Adrian Ungur – care s-a retras – căruia îi transmite să rămână lângă juniorii români, oraşului Cluj-Napoca şi oamenilor din urbe.

Iată conţinutul integral al mesajului lui Florin:

“Echipa de Cupa Davis este un loc sacru pentru mine și sunt extrem de fericit că am reușit să câștigăm meciul de dublu ieri. Am arătat, încă o dată, că în echipă poți realiza orice. Chiar dacă am pierdut la general, sper ca cei tineri, cei care s-au uitat la televizor sau au fost la faţa locului, au avut de învățat atât din lucruri bune cât și din cele mai puțin bune.

Mulțumesc Daianei pentru că, mai mult ca niciodată, este o inspirație pentru mine și cea mai mare motivație. Fără susținerea ei aş fi jumătate din omul care sunt.

Mulțumesc lui Horia că a avut tăria de a lupta mai mult decât era nevoie și că împreună am trait încă un moment magic, acasă în fata tuturor românilor. Bafta pentru sfârșitul anului în atingerea obiectivelor.

Gabi, Andrei, Dragoș, Dan și toată echipa FRT și de organizare – mulţumesc că ne-ați fost alături din nou și că am avut tot ce ne-a trebuit pentru a performa.

Adi, știu ca ai dat totul și pentru asta te apreciez mai mult ca niciodată și nu îmi doresc decât să rămâi pe lângă juniorii noștri, pentru că avem nevoie de tine, de experienţa și cunoștințele tale.

Marius, baftă la următoarele turnee și sper să treci peste toate dificultățile.

Cezar, Nicholas și Bobo – trageţi tare, aşa cum le-am spus și colegilor voștri de generație, echipa României are nevoie de voi, de talentul și dăruirea voastră.

Nu în ultimul rând, mulțumim Cluj, prietenilor de acolo și publicului prezent în sală că ne-ați împins mereu de la spate!

Pentru mine, anul se încheie aici, misiune îndeplinită în Cupa Davis. Urmează cea mai frumoasă perioadă din viata mea: Daiana și babyN.

Hai, ROMÂNIA!”.

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Horia Tecau, Florin Mergea, Cupa Davis, Cluj-Napoca, România, Polonia, Lukasz Kubot, Marcin Matkowski


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!