Serena Williams a câştigat duelul mamelor de la Indian Wells

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams (10 WTA, cs 10) a debutat cu dreptul la BNP Paribas Open (Statele Unite, Indian Wells, 9.035.428 de dolari premii totale), după ce a învins-o pe Victoria Azarenka (Belarus, 48 WTA) cu 7-5, 6-3.

09.03.2019 19:01, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Serena Williams a câştigat duelul mamelor de la Indian Wells

Ambele sportive au născut, nu cu foarte mult timp în urmă: Azarenka un băieţel, Leo, pe 19 decembrie 2016, iar Serena o fetiţă, pe 1 septembrie 2017. Din acest motiv, legătura dintre ele este mai special. În plus, cele două au fost adversare, până la ora meciului de la Indian Wells, de 21 de ori, Serena câştigând de 17 ori. Relaţia de prietenie aputut fi observată mai ales la final, când s-au îmbrăţişat sincer, după ce la finala din 2016, câştigată cu un dublu 6-4 de Azarenka, Serena a făcut glume la festivitatea de premiere. Meciul din acest an a fost echlibrat pe aproape toată durata lui. În primul set s-au consemnat şapte break-uri. Victoria a condus cu 2-1 şi 3-2, după care Serena a preluat conducerea cu 5-3, s-a consemnat egalitate la 5, după care americanca şi-a adjudecat alte doup game-uri. În partea a doua s-a mers cap la cap până la 3-3, după care Williams şi-a făcut serviciu, a realizat break, pentru ca în game-ul următor să convertească în punct a 3-a minge de meci.

Americanca Sloane Stephens (4 WTA, cs 4) a fost eliminată în turul 2 de elveţianca Stefanie Voegele (109 WTA, venită din calificări), confirmând că nu trece printr-o perioadă bună. "Lucrurile sunt diferite acum faţă de cum erau în mod normal. Nu vreau să mă grăbesc în a lua o decizie (n.r. - în ceea ce priveşte angajarea unui nou antrenor), vreau să găsesc pe cineva cu care să mă înţeleg bine. Nu vreau să iau pe oricine pentru a putea spune apoi - oh, acum am antrenor. Nu e vorba că aş vrea să fiu pe cont propriu, sau că nu aş căuta un antrenor. Cred că sunt undeva, la mijloc, între situaţia Simonei Halep şi o situaţie foarte dificilă", a declarat Sloane Stephens, care în 2019 are un palmares de cinci victorii şi tot atâtea eşecuri, fără să bifeze nici măcar un sfert de finală.

Foto: paginile de twitter WTA şi a competiţiei şi site-ul WTA.com

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Serena Williams, wta, Indian Wells, Victoria Azarenka, BNP Paribas Open, Statele Unite ale Americii


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!