Scurte la fileu

Perechea alcătuită din jucătorul român Florin Mergea şi germanul Andre Begemann s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Sopot (Polonia, premii totale de 92.040 euro).

01.08.2019 01:25, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Scurte la fileu

• Perechea alcătuită din jucătorul român Florin Mergea şi germanul Andre Begemann s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Sopot (Polonia, premii totale de 92.040 euro), după victoria cu 6-4, 3-6, 10-6 în faţa cuplului Martin Cuevas, Facundo Mena (Uruguay, Argentina). Meciul a durat o oră şi 18 minute, iar Mergea şi Begemann şi-au asigurat 18 puncte ATP la dublu. Următorii adversari sunt principalii favoriţi, bosniacul Tomislav Brkić şi croatul Ante Pavić.

• Jucătoarea română Simona Halep (4 WTA) a fost nominalizată de WTA pentru titlul de „Jucătoarea lunii iulie”, alături de americanca Serena Williams (9 WTA), letona Anastasija Sevastova (11 WTA) şi elveţianca Jil Belen Teichmann (54 WTA). Românca pare favorită la câştigarea voturilor fanilor pe site-ul WTA datorită titlului de Mare Şlem de la Wimbledon, după ce a învins-o în finală pe Serena Williams cu 6-2, 6-2. Site-ul WTA menţionează că Teichman, după ce s-a impus la Palermo, a devenit a şasea jucătoare din circuitul WTA cu cel puţin un titlu cucerit în acest an (s-a mai impus la Praga), adjudecat după prima victorie a carierei în faţa unei sportive aflată în Top 10 WTA, olandeza Kiki Bertens. Despre Sevastova se spune că a încheiat o săptămână de vis în ţara natală, obţinând al patrulea titlu WTA al carierei.

Foto: Neil Trousdale


Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Simona Halep, Florin Mergea, wta, ATP


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!