Şase românce joacă, joi, la Roland Garros

În ziua a cincea de meciuri pe tablourile principale la French Open (Paris, 39.197.000 de euro premii totale), al doilea de Mare Şlem al anului, care se desfăşoară în complexul sportiv de la Roland Garros, România va avea şase reprezentante care vor intra pe terenuri.

31.05.2018 07:07, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Şase românce joacă, joi, la Roland Garros

Liderul feminin mondial, Simona Halep, va juca în turul 2, cu Taylor Townsend (72 WTA). Este al treilea meci de pe Terenul Court Philippe-Chatrier şi se estimează că începe la ora aproximativă 15.30 a României. Halep a învins în singurul meci direct cu 6-4, 6-1, anul trecut, în turul al doilea la Cincinnati.

Irina-Camelia Begu (40 WTA) o are adversară în turul 2 pe Shuai Zhang (China, 27 WTA, cs 27). Partida este ultima de pe Terenul 18 şi va începe, cel mai probabil, în jurul orei 19.00 a României. În precedenta “directă”, românca s-a impus cu 6-4, 7-5, în 2014, în primul tur la Madrid.

Pe terenul 7, în al treilea – şi ultimul – meci al zilei, Ana Bogdan (66 WTA) primeşte replica germancei Angelique Kerber (12 WTA, cs 12), în prima confruntare directă.

La dublu, Irina Maria Bara şi Mihaela Buzărnescu le au adversare, în primul tur, pe Xenia Knoll şi Anna Smith (Elveţia, Marea Britanie), în al doilea meci de pe Terenul 11, care ar putea începe la ora aproximativă 14.00 a României.

În aceeaşi fază a competiţiei, Raluca-Ioana Olaru şi Vera Lepko (Belarus) au o misiune dificilă în al doilea meci al zilei de pe Terenul 15. Ele le întâlnesc, de la ora aproimativă 13.30 a României, pe cehoaicele Barbora Krejčíková şi Kateřina Siniaková, desemnate a treia pereche favorită la câştigarea turneului.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Simona Halep, Irina Begu, Raluca Olaru, ana bogdan, mihaela buzarnescu, wta, Irina Bara, Roland Garros, Franţa


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!