Ruse şi Cristian sunt în semifinale la dublu la Istanbul

Jucătoarele române de tenis Jaqueline Adina Cristian şi Elena Gabriela Ruse au trecut de sferturile de finală ale turneului ITF de la Istanbul, dotat cu premii de 25.000 de dolari.

23.10.2019 17:11, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Ruse şi Cristian sunt în semifinale la dublu la Istanbul

Româncele le-au învins în sferturi pe Anna Kubareva şi Zeynep Sonmez (Belarus, Turcia) cu -6 (4), 4-6, 10-3 într-un meci care a durat o oră şi 43 de minute. Jaqueline Adina şi Elena Gabriela au realizat break alb în primul set la 5-5, după care şi-au pierdut serviciul. În tie-break, ele s-au distanţat la 7-1, după care au convertit în punct a patra minge de set. În partea a doua a confruntării s-au consemnat şase break-uri. Cristian şi ruse au alergat permanent după egalare, dar la 4-4 perechea belaruso-rucă şi-a adjudecat două game-uri la rând. În super tie-break, însă, româncele au dominat clar, după ce s-au distanţat, din nou, la 7-1. Ele le vor întâlni în semifinale pe Susan Bendecchi şi Karatzyna Piter (Elveţia, Polonia), iar pentru al doilea loc în finală se vor înfrunta olandezele Richel Hogenkamp şi Lesley Pattinama Kerkhove, respectiv perechea macedoneano-rusă Lina Gjorkevska, Ekaterina Yashina. De menţionat că niciuna dintre echipe nu este cap de serie.

Tot azi, la simplu, Ruse (179 WTA, cs 1) a învins-o în turul 2 pe Dea Herdzelas (Bosnia, 449 WTA, venită din calificări cu 6-4, 2-6, 7-5. În schimb, Cristian (203 WTA, cs 4) a cedat cu 6-2, 7-6 (6) în faţa Jamillei Rashimova (Rusia, 243 WTA) după o oră şi 43 de minute. Ruse o va întâlni, mâine, în sferturi, pe turcoaica Pemra Ozgen (225 WTA, cs 7).

Foto: Dumitru Constantin

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: elena ruse, Ruse, itf, Istanbul, Jaqueline Cristian, Turcia


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!