România a pierdut turneul de tenis de la Bucureşti

Asociaţia jucătoarelor de tenis, WTA, a publicat pe site-ul oficial programul turneelor care vor avea loc în a doua jumătate a anului, iar cel din România, BRD Bucharest Open, figurează pe listă.

30.01.2020 12:00, de , 0 comentarii , Galerie Foto

România a pierdut turneul de tenis de la Bucureşti

Pentru a afla detalii suplimentare, am luat legătura cu vicepreşedintele George Cosac, iar acesta ne-a spus că nu vom mai avea tenis la Bucureşti. „Da, turneul figurează pe lista celor publicate, pentru că există un termen limită la care să fie afişat programul. Noi nici măcar nu am luat legătura cu proprietarul turneului şi deţinătorul licenţei, domnul Jeno Marky, deoarece nu avem finanţare. Aşa că şansele să putem organiza competiţia sunt nule, şi asta din cauza «prietenilor binevoitori» ai federaţiei, care ne pun beţe în roate”, a declarat Cosac în exclusivitate pentru www.OpenTenis.ro.

Marius Vecerdea, reprezentant al clubului Pamira din Sibiu, a contestat în instanţă ultimele două alegeri de la FR de Tenis, iar forul român a depus apel. Până la soluţionarea definitivă a cazurilor, federaţia nu poate primi finanţare de la MTS şi COSR, ceea ce se traduce prin pierderea, anual, a cel puţin 2 milioane de euro.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: BRD Bucharest Open, George Cosac, wta


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!