Rezultat dezamăgitor

Jucătorul român Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer au pierdut cu 1-6, 7-6 (7), 10-8 primul lor meci la ediţia din acest an a Turneului Campioniolor de la Londra, fiind învinşi de francezii Pierre-Hugues Herbert şi Nicolas Mahut.

13.11.2017 20:34, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Rezultat dezamăgitor

Câştigătorii de la US Open au început meciul excelent, iar primul set a însemnat un 6-1 sec, în 30 de minute. După o minge de break ratată în startul manşei a doua, Horia şi Jules au scăpat printre degete o şansă imensă, la 4-4, când au avut de trei ori posibilitatea de a câştiga pe serviciul adversarilor, dar francezii au întors game-ul şi, apoi, au împins setul în tiebreak. La 6-5, Tecău şi Rojer au avut o minge de meci, pe care nu au concretizat-o, apoi au pierdut patru dintre ultimele cinci şi câştigătorii aveau să se decidă în super tie-break. Acolo, francezii au rupt echilibrul la 4-4, dar perechea româno-olandeză a răspuns imediat. Avea să se meargă cap la cap până la 8-8, când Herbert şi Mahut au reuşit minibreak-ul câştigător. După o oră şi 47 de minute de joc, Horia şi partenerul său au părăsit învinşi O2 din Londra.

"Rezultatul este dezamăgitor, dar până la urmă ne-am bucurat de experienţă. Deşi am jucat agresiv, în acele momente de presiune maximă n-am reuşit să facem ce trebuie. Dar, ca să ajungem la minge de meci a trebuit să servim agresiv, cu a doua minge, şi să avem un procentaj mare pe primul serviciu. Deci, nu-mi pot reproşa prea multe. Oportunitatea cea mai mare am ratat-o în setul doi, la 4-4 şi 15-40 pe serviciul lor, iar noi am ratat ocazia de a face break şi a servi pentru meci. Per total, tenisul nostru n-a fost la nivelul la care vrem, dar, chiar şi aşa, am fost la o minge de meci. Luăm părţile pozitive şi mergem mai departe", a spus Horia după meci. Pentru Tecău şi Rojer urmează meciul cu perechea finlandezo-australiană Henri Kontinen, John Peers, decisiv pentru şansele la semifinale, în condiţiile în care ambele perechi au pierdut partidele din prima etapă.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Horia Tecau, ATP, Jean-Julien Rojer, Londra, Turneul Campionilor


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!