Raluca Olaru s-a calificat în semifinale

Jucătoarea română, care face pereche cu germanca Tatjana Maria, s-a calificat în penultimul act al turneului de la Rabat.

27.04.2016 20:11, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Raluca Olaru s-a calificat în semifinale

Olaru şi Maria, desemnate principalele favorite, le-au învins în sferturile de finală pe olandezele Richel Hogenkamp şi Lesley Kerkhove cu scorul de 4-6, 6-4, 10-8. Meciul a durat o oră şi 37 de minute, fiind echilibrat de la un capăt la altul. Olandezele au preluat conducerea cu 3-1 în primul set, avantaj pe care l-au menţinut până la final. În partea a doua a meciului, Raluca şi Tatjana s-au desprins abia la 5-4, când au realizat un break şi au fructificat a treia minge de set pe care au avut-o. În super tie-break, românca şi germanca s-au aflat permanent la conducere, dar nu au reuşit să pună pe tabelă un avans mai mare de două puncte. Ele au fructificat a treia minge de meci pe care au avut-o şi vor juca în semifinale cu Georgiana Garcia Perez (Spania) şi Aleksandrina Naydenova (Bulgaria).

La turneul masculin de la Istanbul, Adrian Ungur (194 ATP, venit din calificări) a fost eliminat în optimi de bulgarul Grigor Dimitrov (29 ATP, cs 2) cu 7-5, 4-6, 7-5. Meciul a fost echilibrat, românul apelând deseori la forhand-uri şi backhand-uri în lung de linie. De altfel, aceste execuţii tehnice au fost evidenţiate de bulgar, în declaraţia dată la finalul partidei, când l-a felicitat pe Adrian, inclusiv pentru scurtele la care Grigor nu a ajuns. Ungur a câştigat setul al doilea cu un break alb, iar în decisiv s-a aflat la două puncte de o victorie imensă. El a condus cu 5-4 şi a avut 30-15 pe serviciul lui Dimitrov, dar experienţa bulgarului şi-a spus cuvântul. Din acel moment şi până la finalul partiei, care a durat două ore şi un sfert, al doilea favorit al turneului a câştigat opt puncte, a pierdut unul singur şi a încheiat partida cu un game alb. 

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Adrian Ungur, Raluca Olaru, Istanbul, Rabat


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!