Proiectul „Esplanada Simona Halep” a fost amânat

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a retras proiectul care prevedea atribuirea denumirii de „Esplanada Simona Halep” unui spaţiu din centrul Capitalei, din motive birocratice.

01.08.2019 00:49, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Proiectul „Esplanada Simona Halep” a fost amânat

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care este şi iniţiatorul acestui proiect, a precizat că trei membri ai comisiei din Prefectura Capitalei care se ocupă cu schimbarea denumirii unor spaţii sunt în concediu, astfel că avizarea acestui proiect nu a avut cvorum. „Se atribuie denumirea de Esplanada Simona Halep (jucătoare de tenis) spaţiului public situat la intersecţia dintre Piaţa George Enescu/Calea Victoriei, strada Episcopiei şi strada B.Franklin, sector 1, Bucureşti”, se arată în proiectul de hotărâre retras de pe ordinea de zi a şedinţei CGMB de miercuri.

În proiect se menţionează că Simona Halep este o jucătoare de tenis din România care a atins prima poziţie în clasamentul mondial WTA, în două rânduri, între 2017 şi 2019. „A ocupat această poziţie timp de 64 de săptămâni, fiind din acest punct de vedere a zecea din istoria tenisului în clasamentul longevităţii ca lider al circuitului. Halep, acum pe locul 4 WTA, a încheiat anii 2017 şi 2018 pe primul loc în lume. Jucătoarea a câştigat turneele de Grand Slam de la Roland Garos (2018) şi Wimbledon (2019)”, se mai arată în raportul de specialitate al proiectului.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Simona Halep, wta, Bucureşti


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!