Primul titlu al carierei pentru Prisăcariu

Jucătoarea română Andreea Prisăcariu a obţinut, alături de rusoaica Victoria Mikhaylova, titlul în proba de dublu a turneului ITF din Antalya (Turcia, 15.000 de dolari premii totale).

06.04.2019 19:26, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Primul titlu al carierei pentru Prisăcariu

Cele două le-au învins în ultimul act pe elveţiencele Marie Mettraux şi Joanne Zuger cu 6-2, 6-4. Meciul a durat 77 de minute, iar problema echopei învingătoare nu s-a pus nicio secundă. În prima parte a confruntării, Prisăcariu şi Mikhaylova s-au desprins la 5-1 şi au servit pentru set, dar adversarele au realizat break. În setul secund, s-a făcut destul de repede 4-0 pentru Andreea şi Victoria, care au cedat doar şase puncte până atunci. Au urmat două break-uri, iar la 5-3 românca şi rusoaica au servit pentru a deveni campioane, dar adversarele au redus din diferenţă. Nu s-a făcut 5-5, deoarece elveţiencele s-au văzut conduse cu 40-0 pe propriul serviciu, iar Prisăcariu şi Mikhaylova au convertit în punct a doua minge de meci.

Până în finală, andreea şi Victoria nu au cedat niciun set, deşi au avut parte de adversare valoroase. În primul tur au trecut cu 6-0, 6-1 de Candela Bugnon şi Deniz Paykoc (Argentina, Turcia), după care le-au eliminat pe elveţiencele Jenny Duerst şi Fiona Ganz, desemnate a patra pereche favorită al câştigarea competiţiei, cu 6-3, 6-4. Exact acelaşi scor a fost consemnat şi în semifinala cu principalele favorite, Bojana Marinkovic şi Manca Pislak (Serbia, Slovenia).

Pentru Andreea, este primul titlu al carierei. Ea a mai jucat o dată cu trofeul pe masă, tot de dublu, anul trecut, în noiembrie, şi tot în Antalya. A fost o finală românească, în care Georgia Andreea Crăciun şi Oana Simion le-au învins pe Andreea şi Ioana Gaşpar cu 6-1, 6-3.

Foto: contul de instagram al Andreei

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: itf, Antalya, Andreea Prisăcariu, Turcia


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!