Prima finală de Grand Slam pierdută de Kvitová

Cehoaica Petra Kvitová, dublă câştigătoare la Wimbledon (2011 şi 2014), pierde pentru prima oară o finală de Mare Şlem în care a evoluat.

26.01.2019 19:20, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Prima finală de Grand Slam pierdută de Kvitová

Sportiva născută la Bílovec a ratat șansa de a devenit cea mai în vârstă jucătoare care ajunge în premieră numărul 1 mondial în era Open. Pentru jucătoarea din Cehia a fost prima finală de Grand Slam după momentul care-i putea încheia cariera în 2016, când un hoţ a atacat-o cu cuţitul în casă. "Nu-mi vine să cred că am jucat din nou o finală de Grand Slam. A fost o finală grozavă. Felicitări, Naomi! Ai jucat foarte bine. Este un turneu grozav pentru mine, vreau să mulțumesc familiei și prietenilor de acasă, care m-au ajutat pe toată durata turneului. E o competiție grozavă, la care îmi face mereu plăcere să revin. Vă mulțumesc tuturor care ați fost alături de mine chiar și atunci când nu știam dacă mai pot să țin vreodată o rachetă de tenis în mână. Nu a fost deloc ușor așa că vă mulțumesc foarte mult" a declarat Petra Kvitová, la finalul partidei.

Simona Halep, care de mâine va coborî pe locul 3 WTA, după Osaka și Kvitová, a fost plăcut impresionată de spectacolul oferit de japoneză și de reprezentanta Cehiei. ”A fost una dintre cele mai bune finale pe care le-am văzut vreodată! Naomi, felicitări pentru câștigarea celui de-al doilea turneu de Grand Slam și obținerea numărului unu din lume. Felicitări pentru Petra Kvitová pentru un turneu uimitor și pentru această revenire”, este mesajul pe care Simona Halep l-a postat, la puțin timp după finală, pe contul ei de pe Instagram.

Foto: paginile de twitter Australian Open, WTA şi WTA_insider şi site-ul oficial al competiţiei

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Australian Open, grand slam, wta, Petra Kvitová, Melbourne, Naomi Osaka


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!