Posibil duel cu participare românească în semifinale la Cincinnati

Accesați link-ul pentru o galerie foto exclusivă realizată pentru www.OpenTenis.ro de Neal Trousdale.

17.08.2017 04:18, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Posibil duel cu participare românească în semifinale la Cincinnati

Perechea română alcătuită din Irina-Camelia Begu (53 WTA la dublu) şi Raluca-Ioana Olaru (38 WTA) s-a calificat în sferturi la Western & Southern Open (Cincinnati, Ohio, Statele Unite, 2.536.154 la feminin), turneu de categorie Premier 5 care se desfăşoară pe terenurile din Lindner Family Tennis Center.

Campioanele de la BRD Bucharest Open au trecut cu 7-6 (2), 1-6, 10-6 cu Shuko Aoyama şi Darija Jurak (Japonia, Croația). Partida a durat o oră şi 36 de minute, iar în primul set româncele au pus un avans de două game-uri după break-ul realizat la 1-1. Ele şi-au pierdut serviciul la 5-4, dar au controlat tie-break-ul, în care au condus cu 3-0 şi 4-1, pentru ca la 6-2 să convertească în punct prima minge de set. Partea a doua a meciului a aparţinut lui Aoyama şi Jurak. Ele s-au distanţat la 4-0, iar la 5-1 au trimis partida în super tie-break după ce au fructificat a doua minge de set. Ultima parte a confruntării a fost echilibrată, până la 7-6 pentru românce niciuna dintre echipe nereuşind să se desprindă la mai mult de două puncte. În acel moment, Irina-Camelia şi Raluca-Ioana au câştigat trei puncte la rând şi au obţinut biletele pentru sferturi, în această fază a competiţiei, ele le vor întâlni pe Sania Mirza şi Shuai Peng (India, China; cs 4), care au trecut de Julia Goerges şi Olga Savchuk (Germania, Ucraina) cu 7-5, 6-4. Sania şi Shuai se află la al doilea turneu în care fac pereche. Precedentul a fost cel de săptămâna trecută de la Toronto. După ce în primul tur le-au învins cu 7-6 (8), 6-3 pe americancele Lauren Davis şi Alison Riske, au abandonat înaintea meciului din sferturi cu Nadiya Kichenok şi Anastasia Rodionova (Ucraina, Australia).

În cazul unei victorii, Begu şi Olaru le vor întâlni în semifinale pe învingătoarele meciului Lyudmyla Kichenok, Lesya Tsurenko (ambele Ucraina) – Monica Niculescu, Su-Wei Hsieh (Taipei).

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Irina Begu, Raluca Olaru, Western & Southern Open, Cincinnati, wta


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!