Partida Simonei Halep cu Ajla Tomljanovic se reia diseară

Accesați link-ul pentru o galerie foto exclusivă realizată pentru www.OpenTenis.ro de Neal Trousdale.

16.08.2018 13:04, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Partida Simonei Halep cu Ajla Tomljanovic se reia diseară

Meciul dintre jucătoarea română Simona Halep (1 WTA, cs 1) şi Ajla Tomljanović (Australia, 58 WTA, venită din calificări), care contează pentru runda a doua a turneului Western & Southern Open (Cincinnati, Ohio, Statele Unite, 2.874.299 de dolari premii la feminin şi 6.335.970 la masculin) a fost întrerupt din cauza ploii la 4-6, 6-3, 4-3 pentru româncă şi 15-30 pe serviciul australiancei.

Partida, care dura de două ore şi 6 minute (joc efectiv), va fi reluată azi, la ora 20.00 a României, au anunţat organizatorii. Halep (26 ani), principala favorită şi finalistă anul trecut la Cincinnati, a început destul de slab meciul şi a fost condusă în primul set cu 4-1 şi 5-2. Ea a revenit şi s-a apropiat la 5-4, dar a încheiat setul cu o dublă greşeală (4-6). În actul secund, românca a jucat mai bine, a făcut mai puţine erori şi a dus partida în decisiv după 6-3. Înaintea ultimului set, Tomljanović a cerut timeout medical, iar pauza a scos-o din ritm pe Halep, care a pierdut primele trei ghemuri. Românca a făcut şi ea apel la medic, pentru dureri la spate, iar la revenirea de la vestiare a avut o serie de patru ghemuri consecutive. Jocul a fost întrerupt în ghemul opt, la 30-15 pentru Halep, pe serviciul jucătoarei de origine croată. Dacă trece de Tomljanovic, Halep va juca în optimi, mâine dimineaţă, de la ora aproximativă 4.00 a României, cu australianca Ashleigh Barty, pe care a învins-o săptămâna trecută la Montreal.

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Simona Halep, Western & Southern Open, Cincinnati, wta, Statele Unite ale Americii, Ajla Tomljanović


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!