Olaru şi Savchuk sunt în sferturi la Roland Garros

Accesați link-ul pentru o galerie foto exclusivă realizată pentru www.OpenTenis.ro de Neal Trousdale.

05.06.2017 05:07, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Olaru şi Savchuk sunt în sferturi la Roland Garros

Jucătoarea română Raluca-Ioana Olaru şi cea ucraineancă Olga Savchuk s-au calificat în sferturile de finală Roland Garros (Franţa, 39,2 milioane de dolari), al doilea turneu de Mare Șlem al anului, care se desfăşoară pe terenurile din complexul sportiv Stade Roland Garros.

Ele au fost urmărite din tribune de Irina-Camelia Begu şi au trecut în optimi de Gabriela Dabrowski şi Yifan Xu (Canada, China; cs 9), performanţă pentru care vor primi câte 430 de puncte WTA. Meciul a durat o oră şi 59 de minute, iar scorul final a fost 6-3, 3-6, 6-2. Raluca-Ioana şi Olga au avut un început aproape perfect de partidă, desprinzându-se la 5-0, după ce la 3-0 au salvat nu mai puţin de patru mingi de break în cel mai lung game al confruntării (s-au jucat 16 puncte). Olaru şi Savchuk puteau pune capăt setului fără să cedeze vreun game, dar la 5-0 au ratat două mingi de set, iar ulterior şi-au pierdut serviciul. Lucrurile se puteau complica în al nouălea game, când Dabrowski şi Xu au avut trei şanse de a realiza break şi, astfel, să se apropie la un singur game, pentru ca ulterior să servească, dar Olaru şi Savchuk au convertit în punct prima şansă de a pune capăt setului.

Primele patru game-uri din setul secund au fost break-uri. Raluca-Ioana şi Olga au egalat la 3 printr-un game alb, după care adversarele au câştigat trei game-uri la rând, ducând partida în decisiv. Ultima parte a meciului a fost controlată de româncă şi ucraineancă. Ele s-au distanţat la 5-1 şi au servit pentru meci, dar şi-au pierdut serviciul. În game-ul următor, însă, Olaru şi Savchuk au convertit în punct a doua minge de meci, obţinând calificarea în sferturi. Aceasta este cea mai bună performanţă a Ralucăi la Roland Garros. Raluca-Ioana şi Olga le vor întâlni, mâine, pe Yung-Jan Chan şi Martina Hingis (Taiwan Elveţia; cs 3), care le-au învins cu 6-2, 6-0 pe Kiki Bertens şi Johanna Larsson (Olanda, Suedia; cs 13).

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Raluca Olaru, wta, Martina Hingis, Roland Garros, Olga Savchuk


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!