Olaru o va întâlni în sferturi la Miami pe Azarenka

Accesați link-ul pentru o galerie foto exclusivă realizată pentru www.OpenTenis.ro de Neal Trousdale.

25.03.2019 06:53, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Olaru o va întâlni în sferturi la Miami pe Azarenka

Perechea formată din jucătoarea română Raluca-Ioana Olaru şi croata Darija Jurak s-a calificat în sferturile de finală la la Miami Open presented by Itaú (Statele Unite, 9.035.428 de dolari premii totale la feminin şi 9.314.875 la masculin). Cele două au dispus cu 7-5, 6-3 de Lara Arruabarrena Vecino şi Heather Watson (Spania, Marea Britanie). Meciul a durat 68 de minute şi s-au consemnat nu mai puţin de 13 break-uri. Olaru şi Jurak au controlat aproape tot timpul partida, cu excepţia unui moment în primul set când au fost conduse cu 2-1. Ulterior s-au distanţat la 4-2, s-a înregistrat egalitate la 4 şi 5, dar ultimele două game-uri au fost trecute în contul Ralucăi-Iona şi Darijei, cu menţiunea că la 6-5 ele au fost conduse cu 40-0 pe propriul serviciu, câştigând patru puncte la rând. Partea a doua a fost ceva mai “liniştită”. Perechea româno-croată a pus 3-0 pe tabelă, a ratat două mingi de meci la 5-2 pe propriul serviciu, dar au încheiat meciul cu un break alb. 

În sferturi, Raluca-Ioana şi Darija le vor întâlni pe Victoria Azarenka şi Ashleigh Barty (Belarus, Australia), care au dispus cu 6-3, 1-6, 10-7 de cuplul Aleksandra Krunic, Alexandra Panova (Serbia, Rusia). Alte două românce vor fi adversare în optimi. Cuplul format din Simona Halep şi germanca Julia Goerges va juca împotriva perechii alcătuite din Monica Niculescu şi americanca Abigail Spears. 

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Raluca Olaru, Miami Open, wta, Heather Watson, Statele Unite ale Americii, Florida, Darija Jurak, Lara Arruabarrena Vecino


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!