Niculescu merge mai departe la Limoges

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu s-a calificat în optimile turneului WTA de la Limoges (Franţa, 125.000 de dolari premii totale), după ce a învins-o pe bulgăroaica Viktoria Tomova cu 7-5, 6-3.

07.11.2018 08:56, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Niculescu merge mai departe la Limoges

Niculescu (78 WTA, cs 5) s-a impus după o oră şi 49 de minute în faţa unei adversare care ocupă locul 156 în clasamentul mondial. În primul set, românca a condus cu 2-0 şi 4-2, dar a fost egalată, 4-4, după care Tomova a ratat două mingi de set la 5-4 pe propriul serviciu. Niculescu a reuşit break-ul, iar apoi a înclinat balanţa, cu 7-5. În setul secund, Monica s-a desprins la 3-0, Tomova a egalat, însă românca a reuşit o nouă serie de trei ghemuri şi a încheiat conturile. Niculescu, deţinătoarea titlului, şi-a asigurat 15 puncte WTA, iar în optimi va înfrunta o rusoaică, pe Margarita Gasparian sau Marina Melnikova.

Şi Ana Bogdan, a patra favorită, s-a calificat în optimi, spre deosebire de Alexandra Dulgheru, care a fost învinsă în primul tur de cehoaica Renata Voracova, cu 6-7 (4), 6-1, 6-1. Voracova (693 WTA, venită din calificări), a trecut de Dulgheru (29 ani, 148 WTA) după o oră şi 53 de minute. Principala favorită a turneului este Mihaela Buzărnescu, ea urmând să joace azi în primul tur cu luxemburgheza Mandy Minella, de la ora aproximativă 15.00 a României. La dublu, principalele favorite la dublu sunt Buzărnescu şi Niculescu şi le întâlnesc în runda de debut pe cehoaicele Petra Krejsova şi Jesika Maleckova.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Monica Niculescu, wta, Limoges, Franţa


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!