Mitu este în optimi la Antalya

Andreea Cristina Mitu (cs 1) s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Antalya (Turcia, 15.000 de dolari), după ce a dispus cu 6-3, 6-1 de altă româncă, Andreea Ghiţescu.

08.03.2017 10:06, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Mitu este în optimi la Antalya

Principala favorită este la primul său turneu din noiembrie. Românca ocupă locul 238 în clasamentul mondial al simplu, după ce în iunie 2015 era pe cea mai bună poziţie din carieră, locul 68. Mitu, care va juca în optimi cu Shou Na Mu (China, venită din calificări), a obţinut o victorie şi la dublu, alături de Ghiţescu, 6-2, 6-1 cu perechea israeliană Yarden Akler, Inbar Cohen. Adversarele din sferturi vor fi Georgia Andreea Crăciun şi belgianca Antje Rubbrecht. În optimi la simplu s-au mai calificat Crăciun, după 6-3, 6-1 cu Arina Folţ (Uzbekistan), şi Daiana Negreanu, 6-1, 6-0 cu Ziyu Wang (Chian). În schimb, Cristina Adamescu a fost învinsă cu 6-0, 6-3 de a cincea favorită, austriaca Pia Konig.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Andreea Mitu, itf, Daiana Negreanu, Andreea Ghitescu, Antalya, Cristina Adamescu, Georgia Andreea Crăciun


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!