Mihăilă este campioană la dublu la Sharm el-Sheikh

Ana Bianca Mihăilă şi Qianqian Zhao (China) au câştigat finala de dublu a turneului de la Sharm el-Sheikh (Egipt), dotat cu premii de 10.000 de dolari.

18.06.2016 21:28, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Mihăilă este campioană la dublu la Sharm el-Sheikh

Cele două le-au avut adversare în ultimul act pe Melissa Ishuan Ifidzen şi Petra Januskova (Rusia, Canada) şi le-au învins cu un dublu 7-5. Adversarele au început mai bine meciul şi au condus cu 3-1 şi 5-3, dar nici acest moment nu au mai câştigat niciun game până la finalul setului. În partea a doua a întâlnirii, la scorul de 3-2 pentru perechea româno-chineză s-au consemnat două break-uri, iar la 6-5 penztru ele, Bianca şi Qianqian al realizat break-ul care le-a adus trofeul.

A fost al doilea meci al zilei pentru Mihăilă (cs 6 pe tabloul de simplu), după semifinala pierdută cu 6-4, 6-7 (3), 6-3 în faţa croatei Ana Savic (wild card). România va avea o reprezentantă în ultimul act al tabloului de simplu, pe Jaqueline Adina Cristian, care a trecut cu 7-5, 6-1 de Varunya Wongteanchai (Thailanda, cs 8). Românca a început ezitant partida şis-a văzut condusă cu 3-1, dar a întors scorul la 4-3, la 5-5 a câştigat un game alb, după care a realizat break-ul prin care a încheiat setul. Partea a doua a meciului a fost dominată clar de Jaqueline, a realizat două break-uri, a câştigat două game-uri albe şi nu şi-a pierdut niciodată serviciul. Finala are loc azi, de la ora 20.45 a României.

Foto: arhiva personală

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Sharm el-Sheikh, Jaqueline Cristian, Ana Bianca Mihăilă


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!