Mihaela Buzărnescu s-a oprit în turul 3 la Wimbledon Championship

Jucătoarea română Mihaela Buzărnescu (28 WTA, cs 29) a fost învinsă în runda a treia la Wimbledon Championships (34 de milioane de lire sterline premii totale), al treilea turneu de această categorie al anului, care se desfăşoară pe terenurile din All England Lawn Tennis and Croquet Club.

07.07.2018 07:10, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Mihaela Buzărnescu s-a oprit în turul 3 la Wimbledon Championship

Mihaela a cedat în faţa Karolínei Plíšková (Cehia, 8 WTA, cs 7) cu 3-6, 7-6 (3), 6-1 la capătul unui meci care a durat două ore fără un minut. Românca a condus cu 4-1 în setul secund şi a avut 30-0 pe serviciul adversarei, dar în acel moment jocul ei s-a “rupt” şi a făcut tot mai multe greşeli neforţate. Ea şi-a pierdut serviciul la 2-4, iar în tie-break a fost dominată clar de Karolína. Plíšková a controlat şi decisivul, având o serie de cinci game-uri la rând din momentul în care tabela arăta 1-1. Buzărnescu va continua la dublu feminin, alături de Irina-Camelia Begu, şi la dublu mixt, alături de polonezul Marcin Matkowski.

Cehoaica a recunoscut că în prima parte a meciului a fost pusă în dificultate. "A fost foarte greu pentru mine, cred că a jucat un tenis grozav. Timp de un set şi jumătate, a fost mult mai bună. Dar am continuat să lupt şi m-am gândit că dacă îmi ţin serviciul, voi avea o şansă", a spus cehoaica, la finalul meciului.

Americanca Serena Williams (181 WTA, clasament protejat, cs 25), fost lider mondial, s-a calificat în optimi după ce a dispus de Kristina Mladenovic (Franţa, 62 WTA) cu 7-5, 7-6 (2). Ea va juca în optimi cu Evgeniya Rodina (Rusia, 120 WTA, venită din calificări), care a trecut în turul 3 de americanca Madison Keys (11 WTA, cs 10) cu 7-5, 5-7, 6-4. Sora Serenei, Venus (9 WTA, cs 9), finalistă anul trecut la Wimbledon, în schimb, a fost eliminată de olandeza Kiki Bertens (20 WTA, 20) cu 6-2, 6-7 (5), 8-6. Venus a câştigat de cinci ori turneul de la Wimbledon, ultima oară în 2008.

Foto: pagina oficială a competiţiei

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: wimbledon, mihaela buzarnescu, grand slam, wta, Karolina Pliskova, Marea Britanie, All England Lawn Tennis and Croquet Club


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!