Mihaela Buzărnescu a pierdut la simplu, dar a învins la dublu

Accesați link-ul pentru o galerie foto exclusivă realizată pentru www.OpenTenis.ro de Neal Trousdale.

05.04.2018 12:08, de , 1 comentarii , Galerie Foto

Mihaela Buzărnescu a pierdut la simplu, dar a învins la dublu

Jucătoarea română Mihaela Buzărnescu (39 WTA, cs 15) a fost învinsă în turul 2 la Volvo Car Open (Charleston, Statele Unite, 800.000 de dolari premii totale), turneu care se desfăşoară pe terenurile din complexul sportiv Family Circle Tennis Center. Ea a fost eliminată de italianca Sara Errani (95 WTA, beneficiară a unui wild card) cu 3-6, 7-6 (5), 6-2. Condusă cu 2-1 în primul set, Mihaela şi-a adjudecat cinci din următoarele şase game-uri, adjudecându-şi manşa. Din acel moment, însă, Errani a controlat partida aproape în totalitate. Ea a ratat patru mingi de break în primul game al setului secund, după care s-a desprins la 3-1. Sara a avut 5-3, iar după un game alb al Mihaelei a servit pentru set, însă Buzărnescu a realizat break. Ulterior, fiecare jucătoare şi-a făcut serviciul, astfel că s-a ajuns la tie-break. De la 2-2 s-a făcut 5-2 pentru italiancă, iar la 6-3 Errani a convertit în punct a treia minge de meci, ducând meciul în decisiv. setul trei a fost la discretia Sarei. Aceasta a pus 5-1 pe tabelă în dreptul ei, iar după două game-uri ale Mihaelei a pus capăt partidei cu un break, la prima minge de meci.

La dublu, Mihaela şi britanica Heather Watson le-au învins cu 3-6, 6-3, 10-8 cu Misaki Doi şi Christina McHale (Japonia, Statele Unite), beneficiare ale unui wild card. Românca şi partenera ei şi-au cedat serviciul la 2-3 în primul set şi au fost conduse cu 3-1 în cel secund, dar au avut o serie de cinci game-uri la rând prin care au dus partida în super tie-break. Ultima parte a confruntării a fost foarte echilibrată. Mihaela şi Heather au condus cu 3-1, dar adversarele au întors la 5-3. S-a făcgt 5-5, ulterior 7-7, iar la 8-8 Buzărnescu şi Watson au câştigat cele două puncte datorită cărora s-au calificat în turul secund. Urmtoarele adversare sunt Raquel Atawo şi Anna-Lena Groenefeld (Statele Unite, Germania), care le-au învins pe principalele favorite, Gabriela Dabrowski şi Yifan Xu (Canada, China) cu 7-5, 4-6, 10-7.

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: mihaela buzarnescu, wta, Charleston, Volvo Car Open, Heather Watson, Sara Errani


Comentarii

Arthur

05.04.2018, 11:27

Ce meci ati vazut dvs. caci nu prea bate cu ce am vazut eu! E adevarat ca eu nu sunt specialist,dar mi s-a parut ca Erani a "controlat" setul 2 cu 'ajutorul" masiv al Mihaelei! Ea a reusit sa piarda mai toate punctele decisive,dar a terminat setul cu un punct in plus fata de Erani! care a castigat sti Stephens la Miami,aparandu-se in disperare si profitand de numeroasele UE facute de Mihaela din cele mai favorabile pozitii!Treaba e ca am impresia ca Miki nu mai este luptatoarea dornica de victorii (si de bani aferenti) de acum un an sau chiar de la inceputul anului,intrand si ea in suficienta Irinei si a Soranei,pentru care un tur trecut e un succes!Ar fi pacat caci are jocul cel mai complet dupa Simona!