Mergea şi Aisam-Ul-Saq Qureshi sunt în semifinale

Perechea alcătuită din tenismanul român Florin Mergea şi pakistanezul Aisam-Ul-Saq Qureshi s-a calificat în semifinalele turneului de la Barcelona (Spania, 2.324.905 euro).

28.04.2017 10:24, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Mergea şi Aisam-Ul-Saq Qureshi sunt în semifinale

Cei doi i-au învins cu un dublu 6-4 pe principalii favoriţi, Henri Kontinen  şi John Peers (Finlanda, Australia). Mergea şi Qureshi au reuşit cea mai importantă victorie a lor în acest an, în faţa celor mai buni jucători de dublu ai momentului. Cuplul româno-pakistanez a obţinut victoria în 64 de minute şi şi-a asigurat 180 de puncte ATP. În penultimul act, Mergea şi Qureshi ar putea întâlni cuplul româno-olandez Horia Tecău, Jean-Julien Rojer, dacă trece, azi, de Lukasz Kubot şi Mischa Zverev (Polonia, Germania). Meciul este programt aproximativ la ora 17.30 a României.

La turneul de la Istanbul (Turcia, 226.750 de dolari), Alexandra Cadanţu (292 WTA, venită din calificări) a fost învinsă de ucraineanca Elina Svitolina (13 WTA, cs 1) cu un dublu 6-3 în 90 de minute. La acelaşi turneu, dar la dublu, perechea formată din Andreea Mitu şi Mariana Duque-Marino (Columbia) a fost învinsă cu 3-6, 6-2, 10-8 de cuplul Timea Babos, Çağla Büyükakçay (Ungaria, Turcia), în sferturile de finală ale probei de dublu, la turneul WTA de la Istanbul, dotat cu premii totale de 226.750 dolari. Babos şi Buyukakcay au obţinut victoria după o oră şi 16 minute, iar Mitu şi Duque-Marino vor primi câte 30 de puncte WTA pentru participare.

Foto: pagina de twitter a lui Aisam-Ul-Haq Qureshi

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Andreea Mitu, Florin Mergea, alexandra cadantu, wta, ATP, Istanbul, Aisam-Ul-Haq Qureshi, Barcelona


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!