Mergea a fost eliminat în primul tur la ”Ioana Cup 2018”

Aflat la un moment dat pe locul 7 în lume în clasamentul mondial de dublu, Florin Mergea s-a înscris în ultimul moment în proba de dublu la ”Ioana Cup”, primul turneu ITF Futures cu premii totale de 15.000 de dolari organizat în acest an în România, la ”Academia de Tenis Herăstrău”.

23.05.2018 14:49, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Mergea a fost eliminat în primul tur la ”Ioana Cup 2018”

Românul a făcut pereche cu Teodor-Dacian Crăciun, ei avându-i adversari în primul tur pe Vlad Victor Cornea și Victor Crivoi. Meciul s-a încheiat cu victoria în două seturi, 6-4, 6-4, a perechii Cornea, Crivoi, informează FR de Tenis.

Tot în primul tur, dar la simplu, juniorul Nicholas David Ionel, în vârstă de 15 ani, a făcut un meci foarte bun în fața unuia dintre favoriți. Românul, beneficiar al unui wild card, a jucat împotriva bulgarului Alexandar Lazarov (cs 7), în faţa căruia a cedat cu 7-6 (4), 7-5. Nicholas a condus cu 3-1 în primul şi la 6-5 a servit pentru a încheia manşa, dar Lazarov a realizat break-ul, după care şi-a adjudecat tie-break-ul. În partea a doua a confruntării, primul break a fost trecut în contul bulgarului, la 3-3, Ionel a egalat la 5-5, dar următoarele două game-uri au fost câştigate de favorit.

Alte rezultated in primul tur:

simplu: Tigre Hank (Mexic) – Vladislav Melnic 4-6, 6-3, 0-6, Radu Florin Macovei – Matei Adrian Georgescu 2-6, 6-7 (6), 

dublu: Vasile Antonescu, Patrick Grigoriu (cs 1) - Teodor Giusca/Bogdan Pavel 3-6, 6-2, 10-6, Bogdan Ionuț Apostol, Luca George Tatomir (cs 3) - Sergiu Ioan Bucur, Vasile-Alexandru Ghilea 7-6 (1), 6-3, Mihnea Lorin Ștefan Turcu, Valentin Vanță - Bogdan Borza, Matei Adrian Georgescu 3-6, 3-6, Andrei Cociașu, Petru-Alexandru Luncanu - Gabriel Donev, Alexandar Lazarov (ambii din Bulgaria) 7-5, 7-5, Razvan Marius Codescu, Vladimir Filip - Simone Roncalli, Thomas Setodji (Italia, Franţa; cs 4) 7-6 (1), 5-7, 12-10, și Vladislav Melnic, Dan Alexandru Tomescu - Andrei Ștefan Apostol, Nicolae Frunză (cs 2) 4-6, 6-4, 15-13.

Sponsorul principal al acestui turneu este MOBEXPERT, iar pe lista de sponsori şi parteneri se mai regăsesc Federaţia Română de Tenis, Neste Automotive: dealer Ford România, Aqua Carpatica, MTS şi Crystal Palace Hotel.

Foto: FR de Tenis

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Florin Mergea, itf, Bucureşti, Nicholas Ionel, Ioana Cup, Teodor-Dacian Crăciun


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!