Lecţie de tenis predată de Halep

Jucătoarea română Simona Halep (2 WTA, cs 2) s-a calificat fără să forţeze în sferturi la Rogers Cup (Toronto, Canada, 2.434.389 dolari), turneu care se desfăşoară pe terenurile din complexul sportiv Aviva Center, după ce a dispus de Barbora Strycova (Cehia), cu 6-1, 6-0.

10.08.2017 22:54, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Lecţie de tenis predată de Halep

Meciul a durat exact o oră, iar Simona, deținătoarea titlului (anul trecut, competiţia a avut loc la Montreal) a avut o serie de 11 game-uri la rând, după ce Barbora egalase la 1 în primul set, după un game alb. După această partidă, Halep conduce cu 4-1 în meciurile directe cu Strycova. "Ieri am făcut un meci bun, ţinând cont că a fost primul din acest turneu. Meciul de ieri mi-a adus multă încredere, iar azi am vrut doar să fiu puţin mai agresivă, să domin meciul. Am încercat totul şi mi-a ieşit destul de bine. Sunt cu adevărat fericită că pot juca din nou în sferturi aici. Mă simt puternică la retur. Este probabil cel mai important lucru în jocul meu. De asemenea, am servit bine azi, cred că totul a mers în direcţia corectă în jocul meu", a declarat Simona la finalul partidei.

Următoarea adversară este Caroline Garcia (Franţa, 21 WTA), care a dispus în optimi de Catherine Cartan Bellis (Statele Unite, 36 WTA) cu 6-4, 6-2, iar în primul tur a trecut de Sorana Cîrstea (54 WTA, venită din calificări) cu 6-2, 6-7 (4), 6-4. Simona şi Caroline au fost adversare o singură dată, anul trecut, în optimi la Sydney, când românca s-a impus cu 6-4, 2-6, 6-1. Meciul are loc azi pe Terenul central şi este al doilea din sesiunea de seară (al patrulea al zilei). Se estimează că începe la ora locală 20.30 (3.30 a României în noaptea de vineri spre sâmbătă), dar meteorologii anunţă furtună şi ploaie pe toată durata zilei.

Anul trecut, Halep a învins-o în finală pe americanca Madison Keys, cu 7-6 (2), 6-3, iar în 2015 (ediție desfășurată la Toronto) a abandonat în finala cu Belinda Bencic, la 7-6 (5), 6-7 (4), 3-0 pentru elvețiancă. În 2013, Sorana Cîrstea a fost învinsă în ultimul act de Serena Williams, cu 6-2, 6-0.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Simona Halep, rogers cup, toronto, wta


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!