Halep forţează, azi, calificarea în optimi

Liderul mondial feminin joacă azi, de la ora 15.00 a României, în turul 3 la la Wimbledon Championships (34 de milioane de lire sterline premii totale), al treilea turneu de această categorie al anului, care se desfăşoară pe terenurile din All England Lawn Tennis and Croquet Club.

07.07.2018 07:15, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Halep forţează, azi, calificarea în optimi

Simona Halep o întâlneşte, pe Terenul 1, pe Su-Wei Hsieh (Taipei, 48 WTA), pe care a învins-o în singurul meci direct, în 2013, cu 6-7 (5), 6-1, 6-2 în primul tur la Cincinnati. Românca este încrezătoare că poate câştiga al doilea turneu de Mare Şlem din carieră. Ea a susţinut ieri o conferinţă de presă în care a spus, printre altele: "Încerc să mă adaptez pe această suprafaţă cât mai mult posibil. Am curajul să spun că poate am o şansă de a câştiga acest titlu, dar nu vreau să mă concentrez pe asta. Vreau să mă concentrez pe fiecare meci. Dacă mă voi califica în finala turneului, va fi o mare provocare". 

Fostul antrenor al sportivei născută în Constanţa, Adrian Marcu, este de părere că Halep poate reuşi un parcurs lung în Marea Britanie: „Simona este foarte bine. La concursurile de Grand Slam, chiar dacă e tur de forţă, joci o dată la două zile, nu este la fel de intens ca în concursurile individuale în care poţi avea şi cinci meciuri în cinci zile. Primul tur, turul doi - e mai greu de jucat. Când s-a concentrat mai bine, când a început să dea drumul la motoare, nu a mai luat niciun game chinezoaica. Este bine, s-a refăcut, s-a odihnit şi cred că este în regulă pentru acest concurs unde vedem că multe dintre favorite au pierdut deja. Cred că, ştiind că are numărul unu asigurat, are o şansă să câştige”.

Programul de azi al românilor la Wimbledon Championships:

Simplu feminin, Turul 3, Terenul 1, de la ora 15.00 a României, SIMONA HALEP (1 WTA, cs 1) – Su-Wei Hsieh (Taipei, 48 WTA), al doilea meci direct: 6-7 (5), 6-1, 6-2 în 2013 în turul 1 la Cincinnati

Simplu junioare, Turul 1, Terenul 6, al patrulea meci al zilei, de la ora aproximativă 19.00 a României, Naho Sato (Japonia, cs 12) – ANDREEA PRISĂCARIU

Dublu feminin, Turul 2, Terenul 8, nu înainte de ora aproximativă 14.30 a României, IRINA-CAMELIA BEGU, MIHAELA BUZĂRNESCU (cs 15)ANA BOGDAN, Kaitlyn Christian (Statele Unite)

Simplu juniori, Turul 1, Terenul 11, al treilea meci al zilei, de la ora aproximativă 16.00 a României, Deney Wassermann (Olanda) – FILIP CRISTIAN JIANU (cs 13)

Dublu Mixt, Turul 1, Terenul 17, al patrulea meci al zilei, de la ora aproximativă 17.00 a României, MIHAELA BUZĂRNESCU, Marcin Matkowski (Polonia) – Alicja Rosolska, Divij Sharan (Polonia, India)

Foto: pagina oficială a competiţiei

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Simona Halep, wimbledon, grand slam, wta, Marea Britanie, All England Lawn Tennis and Croquet Club


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!