Halep amână cel puţin două luni decizia privind antrenorul

După ce antrenorul australian Darren Cahill a anunţat că nu o va mai antrena în 2019 pe Simona Halep s-au avansat mai multe nume cu posibili înlocuitori, însă nicio variantă nu se va adeveri cel puţin până la jumătatea lunii ianuarie.

18.11.2018 01:16, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Halep amână cel puţin două luni decizia privind antrenorul

Liderul mondial a pus capăt tuturor zvonurilor în acest week-end, cu ocazia unui eveniment care a avut loc la un club sportiv din Bucureşti. "Sunt încă în vacanţă. M-am gândit, dar nu voi avea antrenor perioada următoare, vreau să merg singură la nişte turnee şi să văd cum va fi. Mă simt bine, am jucat de 2-3 ori, nu am avut dureri dar nu am jucat la un nivel maxim. Sper să fiu bine şi să nu mai am dureri", a spus Simona. Halep a mai precizat că, deși a anunțat că și-ar dori să câștige turneul de la Wimbledon, nu acesta va fi principalul obiectiv al anului. "Am fost întrebată care ar fi turneul preferat după Roland Garros. Am spus că Wimbledon, dar asta nu înseamnă că îl voi câştiga sau că este principalul obiectiv. Principalul obiectiv este sănătatea şi să fiu cât mai bună pe teren, să progresez la cât mai multe treburi", a mai spus ea.

WTA a desemnat finala de la Montreal, câştigată de Simona în faţa americancei Sloane Stephens cu 7-6 (6), 3-6, 6-4 la capătul a două ore şi 41 de minute, drept cel mai frumos meci al anuilui. Halep are, însă, altă părere. "Pentru mine meciul anului a fost finala de la Roland Garros. Şi meciul cu Stephens de la Montreal a fost deosebit, a fost foarte greu şi pot să spun că a fost mai greu fizic meciul acela decât finala de la Roland Garros. Dar emoţional, cu siguranţă finala de la Roland Garros mai puternică. Am revăzut-o de multe ori, nu ştiu exact de câte ori ", a mai spus ea. Sportiva născută în Constanţa o conduce pe Sloane cu 7-2 la meciurile directe.

Foto: pagina de twitter WTA

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Simona Halep, wimbledon, wta, Roland Garros, Montreal


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!