Halep a abandonat în sferturi la Citi Open

Jucătoarea română Simona Halep (2 WTA, cs 1, wild card) a abandonat în sferturi la Citi Open (Washington, Statele Unite, 226.750 dolari la feminin), turneu care se desfăşoară pe terenurile din complexul sportiv Rock Creek Tennis Center.

05.08.2017 07:03, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Halep a abandonat în sferturi la Citi Open

În momentul în care Halep s-a decis să pună capăt partidei scorul era 2-6, 6-3, 1-0 pentru rusoaica Ekaterina Makarova (58 WTA, cs 7). Meciul a durat o oră şi nouă minute, iar românca s-a desprins la 4-0 în primul set. După două game-uri ale adversarei, românca a revenit cu un break, după care a pus capăt manşei la prima ocazie ivită. Setul secund a fost dominată de rusoaică. De la 1-2, Makarova a întors scorul la 5-2, a ratat două mingi de set pe serviciul Simonei, după care a trimis meciul în decisiv. în pauza dintre seturi, Simona a avut o discuţie cu antrenorul australian Darren Caheill. Acesta i-a recomandat să solicite interveniția fizioterapeutului, iar dacă problema persistă, să abandoneze, întrucât nu merită să riște o accidentare înainte de cele două turnee Premier 5 de la Toronto și Cincinnati. ”Am cerut să mă programeze puțin mai târziu, dar n-a fost să fie. Asta e, nu sunt supărată, sper să mă mai întorc la acest turneu. Mă durea capul şi îmi era puţin rău, astfel că era mai bine să mă opresc”, a spus Simona, care după primul game al setului 3, câştigat de Ekaterina, a decis să plece la vestiare.

Makarova s-a declarat şi ea afectată de căldura excesivă de la ora meciului cu Simona Halep. "A fost foarte cald şi am început foarte greu. Când am intrat pe teren am simţit că soarele mi-a luat toată energia. Simona este o jucătoare mare şi numărul doi în lume, astfel că este întotdeauna greu să joci împotriva ei. Am încercat să mă mişc cât mai rapid posibil. Am trecut în faza următoare, dar îmi pare rău că nu am jucat până la capăt", a afirmat sportiva.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Simona Halep, citi open, wta, Ekaterina Makarova


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!