Ghiţescu şi Crăciun sunt campioane la Antalya

Jucătoarele românce Andreea Ghiţescu şi Georgia Andreea Crăciun (cs 4) au câştigat proba de dublu a turneului de la Antalya (Turcia, 15.000 de dolari).

01.10.2017 06:03, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Ghiţescu şi Crăciun sunt campioane la Antalya

Ele le-au învins în finală, cu un dublu 6-2, pe Amira Anshba şi Melis Sezer (Rusia, Turcia; cs 2). Meciul a durat o oră şi şapte minute, iar începutul confruntării a aparţinut lui Anshba şi Sezer, care s-au desprins la 2-0. A urmat, însă, o serie de opt game-uri adjudecate de românce prin care şi-au trecut în cont primul set şi s-au desprins la 2-0 în al doilea. Crăciun şi Ghiţescu au mai realizat un break la 3-1, iar la 5-2 au convertit în punct a doua minge de titlu. Româncele nu au pierdut niciun set de-a lungul competiţiei. Ele le-au învins cu 6-0, 6-4 în primul tur pe Sonya Latycheva şi Amelia Stuart (Canada, Marea Britanie), cu 6-2, 6-2 în sferturi pe Viktoria Morvayova şi Anastasiia Surkova (Slovacia, Rusia) şi cu 7-5, 6-4 în semifinale pe Alexa Pirok şi Ani Vangelova (Ungaria, Bulgaria).

Acesta a fost primul turneu pe care ele două românce l-au jucat împreună. Ghiţescu mai are în palmares trei titluri la dublu: două în 2015 (ambele în Antalya, cu Nicoleta Dascălu) şi unul în 2014 (la Bucureşti, alături de Raluca Ciufrilă). La rândul ei, Crăciun îşi continuă parcursul foarte din acest an, adjudecându-şi al cincilea trofeu la dublu. Celelalte patru le-a câştigat împreună cu Ylona-Georgiana Ghioroaie (trei în Antalya şi unul la Curtea de Argeş). Ea mai are în palmares şi două titluri la simplu, ambele în acest an, în Antalya şi la Curtea de Argeş.

Foto: arhiva personală a celor două jucătoare

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: itf, Andreea Ghitescu, Antalya, Georgia Andreea Crăciun


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!