Gabriela Ruse continuă şi la dublu

Turneul de la Hammamet, dotat cu premii de 10.000 de dolari, îi prieşte Gabrelei Rusu, care s-a calificat în semifinale la dublu, alături germanca Katharina Hobgarski.

31.03.2016 17:35, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Gabriela Ruse continuă şi la dublu

Ele au jucat în turul al doilea împotriva italiencei Corina Dentoni şi a bosniacei Jelena Simic (desemnate a treia pereche favorită la câştigarea turneului). Primul set a fost la discreţia româncei şi a partenerei ei, care de la 2-1 nu au mai pierdut niciun un game. Partea a doua a meciului a fost ceva mai echilibrată. Gabriela şi Katharina au realizat un break când conduceau cu 4-3, după care şi-au câştigat serviciul, astfel că au pus capăt meciului cu scorul de 6-1, 6-3. În penultimul act, ele vor avea o misiune şi mai dificilă, deoarece le vor întâlni pe principalele favorite, Dia Evtimova (Bulgaria) şi Julia Grabher (Austria). Acestea au trecut cu 6-4, 7-5 de Maria Palholo (Portugalia) şi Charlotte Roemer (Ecuador).

La acelaşi turneu, Diana Maria Mihail şi Emmanuelle de Beer (Mauritius) au fost eliminate 6-3, 6-0 în turul al doilea de echipa desemnată cap de serie numărul 2, Ola Abou Zekry (Egipt) şi Snehadevi S Reddy (India).

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: elena ruse, Hammamet, Diana Maria Mihail


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!