Duel românesc în Antalya

România va avea o reprezentantă în semifinalele turneului de la Antalya, dotat cu pemii de 10.000 de dolari, deoarece în sferturi se vor întâlni Nicoleta Dascălu (379 WTA, cs 1) şi Daiana Negreanu (604 WTA, cs 6).

21.04.2016 20:30, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Duel românesc în Antalya

Meciul din sferturile de finală ale competiţiei va avea loc azi, de la ora 14.00, pe terenul numărul 5. În optimi, Negreanu a eliminat-o cu 6-2, 6-1 pe germanca Yana Morderger, iar Dascălu (foto) a trecut de britanica Drew Jazzamay tot în două seturi, 6-0, 6-2. Tot azi, la dublu, cele două românce se vor lupta pentru un loc în finală împotriva Yanei şi Tayisiyei Morderger. Meciul are loc pe terenul numărul 3, nu înainte de ora 16.30.

La Sharm el-Sheikh, Jaqueline Adina Cristian va juca, şi azi, două meciuri. Pe tabloul de simplu, o va întâlni în sferturi, pe terenul numărul 1, de la ora 10.00 locală (9.00 a României) pe rusoaica Anna Pribylova, după ce ieri a trecut de altă rusoaică, Margarita Lazareva (cs 4) cu 6-3, 6-4. Pe tabloul de dublu, Jaqueline şi franţuzoaica Pauline Payet (desemnate a patra pereche favorită) le-au eliminat în sferturi pe rusoaicele Sofia Dmitrieva şi Aida Kalimullina cu 6-3, 6-4, iar azi, nu înainte de ora locală 14.00, le vor avea adversare pe terenul numărul 4 pe Anastasia Pribylova (Rusia) şi Naomi Totka (Ungaria), a doua pereche favorită. La Heraklion, Raluca Georgiana Şerban a fost eliminată în optimile tabloului de simplu de principala favorită, italianca Nastassya Burnett cu 3-6, 7-5, 6-3, iar azi va juca, la dublu, în semifinale. Ea şi Kseniia Bekker (Rusia) le vor întâlni, pe terenul 13, nu înainte de ora 14.00, pe principalele favorite Freya Christie (Marea Britanie) şi Chanel Simmonds (Africa de Sud).

În fine, la turneul masculin de la Szeged, toţi românii au părăsit competiţia, atât pe tabloul de simplu, cât şi pe cel de dublu. În optimi, Vasile Antonescu a fost eliminat de Riccardo Bellotti (Italia, cs 4) cu 6-1, 6-0, Andrei Ştefan Apostol,a fost învins de Jristijan Mesaros (Croaţia, venit din calificări) cu 6-4, 6-1, iar Nicolae Frunză a câştigat trei game-uri în faţa principalului favorit, belgianul Germain Gigounon: 6-1, 6-2. La dublu, în sferturi, Apostol şi Frunză i-au avut adversari pe principalii favoriţi, croaţii Ivan şi Matej Sabanov. Primul set a fost câştigat de români cu 6-2, iar următoarele două de adversari cu 7-6 (3) şi 11-9.

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Daiana Negreanu, Nicoleta Dascalu, Antalya, Heraklion, Raluca Georgiana Şerban, Sharm el-Sheikh, Szeged, Andrei Ştefan Apostol, Nicolae Frunză, Vasile Antonescu, Jaqueline Cristian


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!