Două victorii pentru Buzărnescu în aceeaşi zi la Strasbourg

Jucătoarea română Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturile probei de simplu şi în semifinale la dublu, alături de Raluca-Ioana Olaru, la Internationaux de Strasbourg (Franţa, 250.000 de dolari premii totale), care se desfăşoară pe terenurile din complexul sportiv Tennis Club de Strasbourg.

23.05.2018 14:29, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Două victorii pentru Buzărnescu în aceeaşi zi la Strasbourg

Mihaela (32 WTA, cs 4) a învins-o pe rusoaica Elena Rybakina (219 WTA, lucky loser) cu 6-3, 7-6 (2) după exact 100 de minute de la primul serviciu. Buzărnescu a fost condusă cu 2-1 în primul set, dar a avut o serie de şapte game-uri la rând prin care şi-a adjudecat manşa şi a pus 2-0 pentru ea pe tabelă în setul secund. În game-ul imediat următor ea şi-a pierdut serviciul, după care s-a mers cap la cap până la 6-6. Tie-break-ul a fost dominat clar de Mihaela, care nu a pierdut niciun pounct din primele şase jucate. Următoarea adversară a romîncei este învingătoarea partidei Su-Wei Hsieh (Taipei, 49 WTA, cs 8) – Lucie Šafářová (Cehia, 54 WTA), programată azi.

La dublu, Buzărnescu şi Raluca-Ioana Olaru le-au învins pe Kaia Kanepi şi Katarzyna Piter (Estonia, Polonia) cu 6-1, 6-4. Româncele ş-au pierdut serviciul o dată în fiecare set, iar la 5-4 au realizat break-ul, la prima şansă avută. În penultimul act, Mihaela şi Raluca-Ioana le vor întâlni pe învingătoarele confruntării Xenia Knoll, Anna Smith (Elveţia, Marea Britanie) – Wang Qiang, Wang Yafan (ambele din China), programată azi.

Foto: pagina de twitter a evenimentului şi cea de facebook a Ralucăi

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Raluca Olaru, mihaela buzarnescu, wta, Franţa, Strasbourg


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!