Două românce joacă în calificări la Connecticut Open

Monica Niculescu (62 WTA, cs 12) şi Ana Bogdan (78 WTA) şi-au aflat adversarele din primul tur al calificărilor la Connecticut Open (New Haven, Statele Unite, 799.000 de dolari premii totale).

16.08.2018 21:01, de , 0 comentarii , Galerie Foto

Două românce joacă în calificări la Connecticut Open

Pentru a ajunge pe tabloul principal, cele două românce sunt nevoite să câştige trei meciuri „preliminare”. În primul tur, Monica o întâlneşte pe Mónica Puig (Porto Rico, 70 WTA), campioana olimpică en-titre. Meciul va avea loc azi, este al doilea al zilei de pe Terenul 1 şi înepe la ora aproximativă 18.30 a României. Niculescu şi Puig au mai fost adversare de două ori până acum, victoria revenind de fiecare dată româncei. În 2014, în sferturi la Guangzhou (China, WTA, 500.000 de dolari) scorul final a fost 6-2, 6-2, iar un an mai târziu, în primul tur la Wimbledon, reprezentanta ţării noastre a învins cu 5-7, 6-3, 6-1. Învingătoarea o va întâşni în continuare pe Andrea Petkovic (Germania, 92 WTA) sau pe Lara Arruabarrena Vecino (84 WTA, Spania). 

La rândul ei, Ana o are adversară pe Viktória Kužmová (Slovacia, 56 WTA, cs 10). Prima întâlnire directă dintre cele două are loc azi, pe Terenul I, este al treilea meci al zilei şi nu începe mai devreme de ora 20.30 a României. În cazul unei victorii, Ana o va întâlni în runda a doua a calificărilor pe Caroline Dunleavy (Statele Unite, fără clasament WTA, wild card) sau pe Anna Blinkova (Rusia, 101 WTA).

Foto: Neal Trousdale

Galerie Foto


Citeşte mai multe despre: Monica Niculescu, New Haven, ana bogdan, wta, Connecticut Open, Statele Unite ale Americii


Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu!